Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Om os

Om MAKE nordic

Vores udgangspunkt er ganske simpelt – kompromisløs kærlighed til arkitekttegnede møbler og bæredygtigt design. Hvad betyder det så? Jo, det betyder at du hos MAKE nordic kan opleve hvordan arkitekternes blyantstrøg fra skitser, er gjort levende i MAKE nordic kollektionen. Du får derfor mulighed for at nyde resultatet af det fantastisk store arbejde, der lægger bag håndværket i at lave kvalitetsmøbler, der kan holde hele livet, hvis du passer godt på dem.

Vi har gjort os stor umage, inden møblerne er færdigudviklede, så du altid er sikret den bedste kvalitet. Hele vejen fra arkitekternes skitser til snedkerens detaljer og til din stue. Alt bliver født i rummet, hvor kreativitet, håndværk og detaljesans mødes, og her skabes de møbler som du kan opleve hos MAKE nordic – både i vores showrooms og i det digitale univers.

Møbelkollektionen hos MAKE nordic, finder du ikke andre steder end hos os. Alt sælges online, og har du brug for rådgivning kan du i vores showrooms altid opleve kvaliteten og få rådgivning af vores dygtige indretningsrådgivere om alt fra indretning til farve- og materialevalg. Det sikrer, at de arkitekttegnede møbler kan forskønne dit hjem til en pris, hvor de fordyrende mellemled er skåret fra. 

Historien om ansvarlighed

Hos MAKE nordic er træ det bærende element i møbelkollektionen, og med det følger naturligvis et ansvar for at vælge træ fra bæredygtigt skovbrug. FSC (Forest Stewardship Council®) er en global mærkningsordning for træ, papir og andre cellulose- baserede materialer, der har til hensigt at sikre naturen, såvel som de mennesker, der arbejder i og er afhængige af den. Med FSC er du eksempelvis sikret, at der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere, samtidigt med at skovarbejderne får adgang til uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. FSC er desuden den eneste globale mærkningsordning, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove.

Se alle møbler

Et personligt hjem

Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse hos os fra første øjeblik, vi mødes. Dette gælder, uanset om du besøger vores showrooms, ringer til os via telefon eller FaceTime eller skriver via e-mail. Vi hjælper nemlig altid med at tilpasse dine nye møbler til lige præcis dine ønsker og behov. 

Det betyder også, at alle polstrede møbler kan laves præcis, som du vil, uanset om du er blevet forelsket i et grønt, et beige eller et hvidt tekstil. Vores modulære sofaer kan bygges, så de passer præcis til dit hjem og dine drømme. Spisebordene kan laves efter særlige mål, hvis du f.eks. har brug for lidt ekstra plads omkring bordet eller skal bruge et mindre bord til dit køkken. Alt sammen for at gøre møblerne personlige og sikre, at du kan nyde dem i mange, mange år.