Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Koncept

A nordic way of living

Vores koncept er at skabe æstetiske og bæredygtige møbler der kan følge dig resten af livet

Hos MAKE nordic er alt vi gør med fokus på bæredygtighed. Vores koncept skinner igennem i alle aspekter af virksomheden. Designet, der er tidløst og kan holde på tværs af generationer og ikke være påvirket af tidens trends og tendenser. Materialerne, der er certificeret eller behandlet på en måde, der er forsvarligt overfor miljøet ved bl.a. at være lavet af genanvendte materialer. Produktionen, der foregår i Danmark og EU, så møblerne ikke skal transporteres fra den anden side af Jorden. Alt dette er med til at skabe kernen i MAKE nordic.

Nordisk koncept - dansk kvalitet

En del af konceptet hos MAKE nordic er, at der ikke er en enkelt designer bag vores kollektion. Vi samarbejder der i mod med flere talentfulde designere, som hver især bidrager med karakteristiske, overraskende og originale møbler.

Nogle af designerne, som Piet Hein, Poul M. Volther og Tom Stepp, er gamle kendinger på den danske designscene, mens andre, som Esben Pilgaard Jørgensen og Jennifer Cena, kun lige er begyndt deres rejse.

Det brede udvalg af designere bidrager til, at vi hele tiden kan tilbyde dig smukke klassiske møbler. Både klassikere du har kendt hele livet, men også helt nye møbler, du aldrig har set før.

Se alle vores designere
Vi er ikke som de andre

MAKE nordic er ikke et traditionelt møbelbrand

Hos MAKE nordic får du altid dit drømmemøbel til en lav og fair pris. Du finder nemlig kun vores møbler i vores egne showrooms eller online, fordi vi har valgt det traditionelle forhandlerled fra. På den måde sparer vi nemlig unødvendige omkostninger til en masse eksterne led. Det betyder nemlig i sidste ende, at du hos os får de samme møbler til en langt billigere pris.

God kvalitet - også til dig

Vi mener, at gode kvalitetsmøbler ikke skal være en mangelvare for almindelige forbrugere. Derfor er en vigtig del af vores koncept, vores holdning til gennemsigtighed i prisen.

Hos MAKE nordic har vi mulighed for at skære en stor del af prisen af, da vi har fravalgt de fordyrende mellemled. Vi sælger kun gennem vores egen webshop og ikke gennem diverse møbelhuse. Det gør vi, fordi vi fjerner en stor omkostning, der ellers ville få prisen på et møbel til at stige.

Vores priser dækker omkostningerne for materialer, arbejdskraft og transport, uden behovet for at betale for de ekstra led der traditionelt opstår mellem brandet og en forhandler.

Koncept bygget op om bæredygtighed

Bæredygtighed ligger helt inde i DNA’et hos MAKE nordic. Vores møbeldesign handler om at indtænke respekt for eftertiden og ansvarlighed i produktionen.

Når det gælder MAKE nordics produkter, så kan du være forvisset om, at det er produceret i tæt samarbejde med danske og europæiske leverandører, der deler samme koncept og mission som os - vi vil skabe flere bæredygtige møbler. Det gør vi gennem brug af certificerede eller genanvendte materialer, en produktion i Danmark eller EU og gennem design der er skabt til at holde på tværs af årtier.