Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Leveringsmetoder

Forskellige leveringsmetoder

Når du bestiller et møbel fra MAKE nordic, gør vi alt hvad vi kan, for at give dig den bedste oplevelse. Vi leverer derfor møblerne så hurtigt som muligt, i samarbejde med GLS og erfarne møbelfragt firmaer.

Levering til pakkeshop

Har du bestilt en UMI skammel eller et andet mindre møbel, går der oftest et par dage fra du bestiller, til du modtager dit nye møbel. De mindre møbler bliver leveret med GLS til en pakkeshop, du selv vælger. Du kan få møbler leveret direkte til din dør, hvis de overskrider grænserne hos en pakkeshop. Hvis du ikke er hjemme, når dit møbel leveres, får du en besked fra GLS, der oplyser, hvornår det. så kan leveres. Det drejer sig oftest om stole, barstole og den store UMI bænk.Levering til kantsten

De større møbler, som en sofa, et spisebord, en lænestol, en daybed eller store sofaborde, leveres med fragtmand til den nærmeste kantsten, hvor lastbilen kan komme frem. Ønsker du at få båret dit møbel ind, kan denne service også tilkøbes. Se priser på de to leveringsformer, når du bestiller. Du kan også altid vælge at afhente møblerne på vores lager i Esbjerg.

Har du bestilt en BASECAMP modulsofa, vil modulerne ikke være samlet på forhånd. De vil blive leveret sammen, men i hver sin kasse.

For at gøre det lettest muligt for dig, kontakter vi dig i god tid inden levering, hvis dine møbler leveres med fragtmand. Varerne vil altid blive leveret til nærmeste kantsten i forbindelse med en tilgængelig fordør i gadeplan. Det er en god idé at have ekstra hjælp på stedet til at bære dine nye møbler ind, når de leveres ved kantstenen.

Vi kontakter dig angående levering
Ved bestilling af større møbler, der skal leveres af vores fragtmand, bliver du kontaktet i god tid vedrørende leveringsdagen, så du har mulighed for at være hjemme.

Vores aftale med leveringspartnerne tager afsæt i hurtig og sikker levering af møblerne. Derfor er det ikke muligt at betale fragtmanden når dine møbler leveres. Leveringstypen skal aftales og betales inden.

Når du bestiller større møbler, vil de blive leveret til nærmeste kantsten med vores eksterne fragtmænd. Her vil du blive kontaktet inden levering for at aftale en leveringsdag. Du har også altid mulighed for at tilkøbe indbæring af dit møbel når du bestiller.

Levering med indbæring

Hvis du har valgt vores indleveringsservice, bliver modulerne leveret til hjemmets nærmeste rum. Det er vigtigt at opgang/entre/gang er ryddet, så det er muligt at komme forbi.

Bemærk også, at chaufføren af sikkerhedsmæssige årsager ikke må tage sine sko af under leveringen. Det er derfor en god idé at forberede sig med et underlag til sarte gulve.

Levering med montering

Når du vælger at bestille fragt med montering hos MAKE nordic, får du en bekymringsfri og bekvem service fra start til slut. Denne service er ideel, når du køber større møbler som en sofa eller et spisebord, og ønsker ro i sindet ved levering og installation.

For en pris på 1.490 DKK får du en omfattende servicepakke, der starter med leveringen af dit nye møbel direkte til din dør. Du behøver ikke at bekymre dig om tunge løft eller at finde ud af, hvordan du får dit nye møbel ind i dit hjem, da fragten inkluderer to erfarne fragtmænd, der sørger for sikker indbæring. Du skal blot sikre dig, at der er målt op, så der er god plads til, at møblet kan bæres ind af to personer.

Når møblet er indenfor, tager fragtmændene skridtet videre ved at udpakke det for dig. Du slipper for at håndtere store mængder emballage eller bekymre dig om korrekt bortskaffelse. Efter udpakningen står de også for samlingen af møblet, så det står klar til brug uden, at du skal løfte en finger. Du kan se frem til at nyde dit nye møbel uden det besvær, det ofte kan være at samle møbler selv.

Endelig, som en del af MAKE nordics engagement i bæredygtighed, sørger fragtmedarbejderne for at bortskaffe og sortere al emballagen på en miljøvenlig måde. Dette sikrer, at din købsoplevelse ikke blot er bekvem, men også ansvarlig over for miljøet.

Ved at vælge fragt med montering fra MAKE nordic, får du altså en fuldstændig service, der fjerner besværet ved køb af store møbler, og lader dig nyde dit nye indkøb med det samme, alt imens du bidrager positivt til miljøet.