Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Kundeservice

Vi hjælper dig altid

Vi her for at hjælpe dig med at finde den aller bedste løsning til dit hjem og dine behov. Og er du i tvivl om det mindste, så står vores indretningsrådgivere altid klar til at hjælpe dig. Det er nemlig vigtigt for os, at du har den bedst mulige oplevelse, når du køber og bestiller møbler hos os. Vi er her, for at hjælpe dig.

Kontakt

Har du brug for personlig vejledning, hjælp til mål og størrelser, stoftyper og farver eller noget helt andet, så tøv ikke med at ringe til os. Vi står klar til at hjælpe dig både på telefonen og på mail. Du finder os også i vores 3 showrooms i København, Århus og Esbjerg.

Find et showroom SKRIV EN e-MAIL
Gratis virtuel fremvisning

Book et FaceTime møde

Ønsker du hjælp til at bygge din egen sofa, finde det rigtige tekstil til din lænestol eller til at vurdere størrelsen på dit spisebord, og har du ikke mulighed for selv at besøge et af vores showrooms?

Så står vi altid klar til at hjælpe dig online. Vi hjælper med at finde lige den kombination af materialer, moduler og farver, som passer aller bedst til dig og dine behov.

Book et gratis online møde nu

Hvad skal du vælge?

Det kan være rigtig svært at vælge det helt rigtige, når du investerer i møbler du skal have i mange år frem. Hos MAKE nordic finder du et bredt udvalg af møbler, der kommer i flere stofvarianter og typer - så kan du nemlig selv designe dit møbel så det passer præcis til dine ønsker og behov.


God pleje og vedligehold er nøglen til et langt liv

For at give dine møbler det bedste liv, så de kan leve så længe som muligt, er det vigtigt, at du passer godt på dem. Vi guider dig gerne i, hvordan du plejer, vedligeholder og fjerner pletter. Det er også vigtigt at du samler dine møbler helt rigtigt fra start.

Det kan variere meget fra møbel til møbel, hvordan du bedst plejer og vedligeholder. Du kan læse meget mere herunder.

- Se alle vores samlevejledninger

- Få mere information om pletfjerning

Når du har bestilt

Vi kan godt forstå, at du glæder dig til at få dit møbel, og at ventetiden kan føles lang. Det er dog forskelligt, hvor længe du skal vente, alt efter hvad du har bestilt, og hvordan du får det leveret. Nedenfor har vi samlet vores afhentning-, leverings- og handelsbetingelser, så du ikke er i tvivl om, hvordan og hvornår du får dit drømmemøbel hjem.

- Læs mere om bestillingsprocessen

- Se vores handelsbetingelser

- Læs mere om levering


Har du brug for hjælp?

FAQ

Vi har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål lige her, så det er lettere for dig at finde svar på det du måtte være i tvivl om.

Bestilling

BETALING

Levering

Pleje og vedligehold