Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Salgs- og leveringsbetingelser

INFORMATION
MAKE nordic ApS
Helgolandsgade 21
6700 Esbjerg
E-mail: info@makenordic.com
Telefon: +45 29103800

CVR NR: 38796631
Reg. nr. 7701
Account nr. 0002945630

BESTILLING
MAKE nordic sælger udelukkende møbler via egen webshop i Danmark. De fleste af møblerne, kan kun findes hos os. Din ordre modtages online, men du er også velkommen til at ringe og skrive ved spørgsmål, eller hvis du gerne vil bestille via telefon og betale via bankoverførsel.

Ønsker du et tekstil eller læder på et polstret møbel, som ikke ses på webshoppen, så send os gerne en mail, og vi vil forsøge at imødekomme dit ønske. Det kan ofte godt lade sig gøre, at betrække møblet med andet end det, der er på hjemmesiden. Der kan dog ikke gøres brug af fortrydelsesret ved bestilling af specialfremstillede møbler eller specielt stof, der ikke er den del af basiskollektionen på makenordic.com

BETALING
Betalingen trækkes først fra din konto på afsendelsesdagen. Har du modtaget en ordrebekræftelse eller faktura, skal beløbet betales via en bankoverførsel eller MobilePay, inden du kan modtage varen.

Der er mulighed for at betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro og Mastercard. Betalingen reserveres fra din kontro ved bestilling, men beløbet bliver først trukket ved afsendelse.

Alle priser på makenordic.com er inklusive moms og i danske kroner.
Vi tager ikke kortgebyrer.

FINANSIERING
Få dit køb finansieret igennem vores samarbejdspartner Sparxpres og betal over det antal måneder, der passer dig. Ansøg om dit lån HER Du får besked med det samme, om du er godkendt.

LEVERING
Mindre møbler leveres med GLS til den nærmeste pakkeshop eller hjem til dig. Større møbler leveres med en fragtmand til nærmeste kantsten, hvor en lastbil kan komme frem. Ønsker du, at fragtmanden skal bære dine møbler ind, kan dette tilvælges særskilt ved bestilling. For at gøre det lettest for dig, kontakter vi dig altid i god tid inden levering. Det er en god idé at have ekstra hjælp til stede, når dine nye møbler leveres, hvis du ikke har tilkøbt indbæring. Leveringstiden er angivet på hjemmesiden ved bestilling af varen.

Prisen for levering med GLS koster 48 – 69 DKK, imens levering med fragtmand koster 495 – 990 DKK. Levering til ikke-brofaste øer håndteres anderledes, her kan prisen variere fra bestilling til bestilling.
Læs mere om levering

VAREMODTAGELSE
Det er vigtigt at du kontrollerer, at det er de rette produkter, der leveres, når du modtager dine nye møbler. Derudover skal du også se, om der er synlige skader på emballagen eller produktet. Hvis du modtager en sofa, kan pappet godt være faldet sammen, da vi benytter os af genbrugspap, der ofte er lidt blødere end normalt. Dette er ikke en fragtskade. Hvis alt er som forventet, skal du kvittere for modtagelse. Er emballagen beskadiget, eller bærer tegn på defekt, skal du på fragtbrevet kun kvitterer for modtagelse med forbehold for eventuelle skader på indholdet eller undlader at modtage varen, og beder chaufføren tage den retur.

FORTRYDELSESRET
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, som forbruger. Fristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget eller afhentet din vare, eller får din sidste varer i fysisk besiddelse, når det omhandler en aftale om flere forskellige varer bestilt i én ordre, som leveres enkeltvis.

Du skal fortælle os inden for de 14 dage fra modtagelse, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette skal sendes til info@makenordic.com. Du skal gøre os tydeligt opmærksomme på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Det er ikke muligt at fortryde blot ved at nægte modtagelse af varen uden at give os tydelig besked om dette. Hvis det drejer sig om varer sendt med GLS, kan du også benytte returportalen, som du finder lige HER.

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelse, hvis du vil være sikker på at få det fulde købsbeløb retur. Leveres varen ubrugt og i original emballage refunderes det fulde beløb.

Der kan dog ikke gøres brug af fortrydelsesret ved bestilling af specialfremstillede møbler eller specialtekstiler, der ikke er den del af basiskollektionen på makenordic.com.

RETURNERING
Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse senest 14 dage efter du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette skal aftales i samarbejde med MAKE nordic. Du skal selv betale udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, og bærer risikoen for at varen, fra tidspunktet for varens levering hos dig til den modtages retur hos MAKE nordic på vores lager i Esbjerg.

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelse, hvis du vil være sikker på at det fulde købsbeløb retur.

Visse varer kan ikke returneres med normal pakkepost. Dette gælder for: PRIMETIME lænestolen, GOLIAT lænestolen, BASECAMP modulsofaen, MEMO sofaserien, HOLMEN spisebordet, THY spisebordet, EIK reol, TAMMI sofabordet, UMI daybeden, UMI sofabord/puf og UMI stor bænk. Det gælder også større partier af mindre møbler, eksempelvis 6 stk. SOLDATEN spisebordsstol.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes at koste: 100 – 2.000 DKK

Hvis købet fortrydes, skal ordren sendes til:
MAKE nordic
Oddesundvej 28
6715 Esbjerg N

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

VARER UNDTAGET AF FORTRYDELSESRETTEN
Varer, som er specialfremstillet efter dine specifikationer på mål eller sofaer og hynder med tekstiler, der ikke er standard på vores hjemmeside, eller har fået et tydeligt personligt præg, er undtaget af fortrydelsesretten.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du ikke kan få refunderet det fulde beløb.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Mangler den originale emballage, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

DIFFERENCE EFTER MØBEL ER KOMMET PÅ TILBUD
Hvis du har købt et møbel hos os, og det efterfølgende er kommet på tilbud, er der mulighed for, at du kan få differencen tilbage på et gavekort. Har du købt møblet senest 30 dage før, tilbuddet blev sat i gang, kan du få differencen mellem din pris og tilbudsprisen udbetalt på et gavekort.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Ved fortrydelse af dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis ordren er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 10 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din vare på vores lager.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

REKLAMATIONSRET
MAKE nordic’s reklamationspolitik overholder den til enhver tid gældende købelov. Du har 2 års reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du kan ikke påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 2 år efter varens levering. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at slidtage på stof og overflader ikke nødvendigvis er reklamationsberettiget. Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for rimelig tid efter, at de er konstateret eller burde være konstateret.

Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt, og derfor må du gerne kontakte MAKE nordic hurtigst muligt, når du ønsker at reklamere. Reklamerer du inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

UDFYLD REKLAMATIONSFORMULAREN
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

UDFYLD FORMULAREN HER

PERSONLIGE OPLYSNINGER
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos MAKE nordic. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@makenordic.com.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshop systemet. Vores webshoppen er godkendt af E-mærket, og sikre alle kunder køberbeskyttelse på alle handler op til 10.000 DKK.

Webshop systemet anvender cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internet indstillinger”.

Under et køb beder vi om f.eks. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos MAKE nordic på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Den dataansvarlige på www.MAKEnordic.com er ejer Line Olesen.
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@makenordic.com

OPLYSNINGER OM KLAGEMULIGHEDER
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på info@makenordic.com.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.naevneneshus.dk
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr