Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Samlevejledning

Samlevejledning

SMUKKE MØBLER HOLDER KUN HVIS DE SAMLES RIGTIGT

MAKE nordics møbler er designet til at holde en livstid og gå i arv generation efter generation. Med sine klassiske design og certificerede bæredygtige kvalitetsmaterialer er der ingen tvivl om, at disse møbler kan leve for evigt. Det kræver dog, at møblerne samles korrekt, så de ikke lider unødig last. Derfor har vi filmet samlevejledninger til dig, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvordan det skal gøres.

Nedenfor finder du alle vores video-guides. Du skal bare finde dit møbel, se videoen, og prøve dig frem.


BASECAMP MODULSOFA

BASECAMP

BASECAMP modul sofaerne er lette at samle og adskille igen. Der er ikke behov for noget værktøj, da de forskellige moduler hænger sammen ved hjælp af deres krokodillebeslag.

- Se hele samleguiden her


CROSSBOARDER BORD

CROSSBOARDER

De lette og elegante CROSSBOARDER borde af Esben Pilgaard Jørgensen er lette at samle. De tre plader sættes hurtigt sammen uden værktøj eller lignende – og værsgo’. Et tidløst og stabilt bord i mange år frem!

- Se hele vejledningen

HOLMEN SPISEBORD

HOLMEN

HOLMEN spisebordet er et simpelt bord at arbejde med. Alt du skal bruge, til at samle bordet, er et underlag, der ikke efterlader ridser, og en gaffelnøgle eller svensknøgle.

J111 STOL

J111

J111 stolen er et af de møbler i MAKE nordic sortimentet, du har lettest ved at samle. Alt du skal bruge, er dine hænder og en plan overfalde, som fx. et spisebord. De fire stolebene skrues nemt på, og stolen er klar til brug lige efter.