Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Samlevejledning BASECAMP

Sådan samler du din BASECAMP sofa korrekt:

  1. Læg et tæppe eller lignende over det første modul, for at beskytte væg og sofa når modulerne skubbes sammen.
  2. Skub det første modul op mod en massiv væg. Det er vigtigt at væggen kan holde til, at du skubber modulerne sammen op mod den.
  3. Træk modulets krokodillebeslag frem under bunden.
  4. Skub det næste modul hen mod det første – men ikke helt sammen endnu – og tjek så at beslagene sidder lige overfor hinanden.
  5. Skub nu modulerne helt sammen, og giv dem et ekstra hårdt skub, så der ikke er mellemrum mellem modulerne.
  6.  Er modulerne samlet skævt? Giv modulet et skub bagfra eller forfra, så det kommer på plads og sidder lige.
  7. Gentag nu processen med de resterende moduler, til sofaen er helt samlet.
  8. Masser til sidst polstringen på plads, da denne kan have skubbet sig da sofaen er blevet pakket ned. 
  9. Gentag processen til polstringen sidder rigtigt på din sofa.
  10. Nyd din sofa!

Er dine moduler ikke samlet helt?

Modulerne kan være sværere at samle første gang du skubber dem sammen. Det kan derfor være nødvendigt at give modulerne et ekstra hårdt skub, så krokodillegrebene når et ekstra hak ind.

Det kan måske endda være nødvendigt at sætte dig på gulvet med ryggen mod modulet, for at give dit skub lidt ekstra kraft første gang du samler din sofa. 

Er dine moduler samlet skævt?

Når du samler modulerne, kan du let kommet til at skubbe dem skævt sammen. Men bare rolig – det er let som en leg, at få modulerne rettet ind. 

Giv blot modulet nogle hårde skub på ryggen eller i bunden af modulet foran, for at få det rettet ind på plads. Fortsat med mindre skub til modulet til sidst står som det skal.

Er der stadig et mellemrum mellem modulerne?

Polstringen på din sofa kan have rykket sig da modulerne er blevet pakket ned og sendt afsted. Vi anbefaler derfor altid at massere polstringen på plads, når du modtager din BASECAMP modulsofa.

Som du kan se på videoen kan polstringen faktisk rykkes rigtig meget, når du masserer begge moduler på plads.

Du kan med fordel gentage denne øvelse efter behov.

Sidder kederen skævt?

Kederen på din sofa kan, ligesom resten af polstringen, let have skubbet sig da modulet er blevet pakket ned og sendt til dig. Derfor kan det være nødvendigt at massere kederen på plads også.

Hvad der kan ligne en skæv sofa, kan let rettes på plads, ved blot at massere modulets polstring og keder ind på plads. Se blot den lille video som eksempel her.

Sådan skiller du modulerne ad

Heldigvis er det let både at skille modulerne ad, og at samle dem igen, da sofaen altid vil være hårdere at samle første gang du gør det.

For at skille modulerne ad, stiller du dig blot med fronten mod sofaen og tager ved modulet længst til højre. Løft modulet lige op i luften til krokodillegrebene slipper (ca. 10-20 cm).

Det kan være nødvendigt at gentage bevægelsen fra bagsiden af sofaen også, da der sidder to krokodillegreb under modulerne, som begge skal løsnes.