Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom
Anne Bronton

Anne Bronton

Anne Bronton er en dansk designer med baggrund i møbeldesign fra TEKO. Hun bor og har sit studie i Stauning – en lille by i Vestjylland omgivet af Skjern Enge og Ringkøbing Fjords natur. Med omgivelserne som inspiration og flere års erfaring med håndværk grundlagde hun firmaet i 2019. 

"Jeg sigter efter at skabe design lavet i hånden, der kan holde generationer og stadig føles relevant. I alle mine designs fokuserer jeg på at kombinere design og funktionalitet. Jeg skaber med omhu og overvejelse. Ved at bruge naturlige materialer som træ og papirsnor afspejler alle mine designs mine omgivelser og det, der inspirerer mig.

Jeg har altid haft en trang til at skabe og forme med mine hænder. Dette betyder, at hvert stykke er lavet i hånden og har været på sin egen rejse. Nogle gange skitserer jeg nye ideer på papir, men for det meste sidder jeg med materialet i hænderne og arbejder med produktets udtryk og form baseret på ren intuition og mavefornemmelse. Det er interessant at arbejde med ærlige materialer og bringe nyt liv til et gammelt klassisk håndværk.

I naturen finder jeg fred og inspiration. Naturen er enkel. Med mine designs ønsker jeg at skabe den samme umiddelbare følelse."

Read more

Rune Krøjgaard

Rune Krøjgaard

Interessen for lys og lamper kom for alvor gennem Runes arbejde med fotografi og skuespil. Her lærte han, hvordan specielt lyset spillede en kæmpe rolle for en scene eller et motiv, og han har sid...

Læs mere