Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom
Laurits Gersbøll

Laurits Gersbøll

Laurits Dam Gersbøll er 25 år gammel og kommer fra Hobro, tæt på vand og natur. Han er uddannet møbeldesigner  fra VIA Design i Herning, hvor han blev færdig i år 2019. Det samme år deltog han i Milan Design Week, der er kendt som den største og mest populære møbelmesse i verden.

I forlængelse af hans interesse for møbeldesign, er han også dybt betaget af bæredygtighed, og hvordan det kan bruges som udgangspunkt for at designe møbler. Han synes det er spændende at udfordre vores måde at betragte verden på gennem design. Design, der altid stiller spørgsmålstegn ved gængse betragtninger og opfattelser er med til at udvide vores perspektiv.

Ved siden af møbel design har Laurits også en interesse for produkt design, fotografi og grafisk arbejde.

Hos MAKE nordic står Laurits bag vores VILHELM barstol, der blev designet til Grønbechs Hotel i forbindelse med renoveringen af deres bar.

 

 

Read more

Jennifer Cena

Jennifer Cena

Jennifer Cena er en designer fra Norge, der er født og opvokset i de norske fjelde. Dette har givet hende et helt særligt forhold til naturen, som hun gang på gang afspejler i sine designs ved hjæ...

Læs mere
Studio Tolvanen

Studio Tolvanen

Studio Tolvanen er grundlagt af ægteparret Mika og Julie Tolvanen. Mika er en finsk designer, der startede sin egen virksomhed efter han blev færdiguddannet fra Royal College of Art i år 2001....

Læs mere