Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom
Esben Pilgaard Jørgensen

Esben Pilgaard Jørgensen

Interessen for håndværk og produktion har Esben fået ind med modermælken, da han er vokset op i en smedefamilie i Nordjylland, hvor han er femte generation. 

Som barn havde han sin daglige gang i det store smedeværksted, hvor både far, onkel og bedstefar arbejdede. I en meget tidlig alder fik Esben et indgående kendskab til håndværket og især metalforarbejdning. Det var også allerede tidligt i sin opvækst, at en spirende skabertrang opstod.

Skabertrangen bragte Esben til Aalborg Universitet, hvor han har læst industriel design. Efterfølgende har han grundlagt tegnestuen Pilgaard Design Studio. 

I dag står han bag en lang række designs indenfor både møbler og lamper, hvor kvalitet og håndværk spiller en afgørende rolle. Resultatet kendetegnes ved langtidsholdbare, minimalistiske og klassiske designs.

Esben har designet CORD og CROSSBOARDER serien for MAKE nordic.

 

 

Read more

Piet Hein

Piet Hein

Det grundlæggende helt særlige ved Piet Hein var måde hvorpå han formåede at forene det som er kunstnerisk og subjektivt med det som er naturvidenskabeligt og objektivt. For de fleste er der en st...

Læs mere
Rune Krøjgaard

Rune Krøjgaard

Interessen for lys og lamper kom for alvor gennem Runes arbejde med fotografi og skuespil. Her lærte han, hvordan specielt lyset spillede en kæmpe rolle for en scene eller et motiv, og han har sid...

Læs mere