Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

BOUCLÉ


Elegant tekstur og luksuriøs komfort

Bouclé

Bouclé er et tekstil fremstillet af garn med løkker, der skaber en unik og taktil overflade, kendt for sin karakteristiske krøllede eller boblede tekstur. Til møbler tilfører bouclé et element af dybde, hvilket gør det til et populært valg for både moderne og traditionel interiør. Tekstilet er værdsat for sin visuelle appel samt komforten det tilbyder, idet det inviterer til berøring og brug. Bouclé kan fremstilles af forskellige materialer, inklusive uld, bomuld, silke og syntetiske fibre, hvilket giver en bred vifte af udseender og egenskaber. Dette gør det muligt at vælge netop dén type bouclé, der passer til dit behov, hvad angår udseende, følelse og vedligehold.Bæredygtighed

OEKO-TEX® CERTIFICEREDE TEKSTILER

Alle vores Bouclé tekstiler er af høj kvalitet og Oeko-tex®-certificeret. Med certificeringen kan du være sikker på, at tekstilerne er testet for skadelige stoffer.

 

Holdbare kvalitetsmaterialer

Det er vores ansvar, at give dig muligheden for at vælge et tekstil til din stol eller sofa, som er lavet med omtanke for vores fælles jord. Derfor har vi gjort det let for dig at vælge, da alle tekstiler hos os er enten certificerede eller lavet af genanvendte materialer. Samtidig får du også i vores bouclétekstiler et tekstil som kan holde i mange år frem.

 

Oplev det store udvalg

Du kan opleve 2 forskellige tekstiler i bouclé.


Genanvendte materialer 

Hos os får du langtidsholdbare kvalitetsmøbler, så vi sammen kan gøre op med ”Køb-og-smid-væk” kulturen og efterlade et mindst muligt aftryk på vores fælles jord. Flere af vores uldtekstiler laves derfor også af genanvendte materialer, så det bliver nemmere for dig at træffe bæredygtige valg, når du skal vælge nye møbler.


Pleje og vedligehold

1. Vi anbefaler altid regelmæssig støvsugning for at forhindre, at snavs sætter sig fast og akkumulerer over tid.

2. Hvis der opstår pletter på uldmøbler, skal de behandles straks. Brug en blød klud eller svamp dyppet i en mild sæbeopløsning og dup forsigtigt på pletten. Undgå at gnide, da det kan sprede pletten yderligere. Brug kun en minimal mængde af vand. 

3. Professionel rensning kan være en god idé til dybere rensning eller ved hårdnakkede pletter.

3 vigtige kvaliteter

Martindale, pilling og lysægthed fortæller noget om tekstilets holdbarhed. Her kan du læse mere om hvad de hver især betyder, og hvordan du skal aflæse dem.


Nature Bouclé

Prisgruppe 2

Bouclé er den helt store trend indenfor boligindretning lige nu. Stoftypen er luksuriøs, blød og strækbar. Den findes i de fineste naturfarver og naturmaterialer. Den lækre blanding af bomuld, uld og viskose giver dit møbel en blød overflade, der indbyder til hygge. Det populære udtryk er både elegant og passer til de fleste nordiske hjem. Et eksklusivt og moderne valg til dine møbler i en slidstærk stoftype, der holder i mange år.

Specifikationer:

Komposition: 45% bomuld / 15% uld / 13% acryl / 19% viscose / 8% nylon
Martindaletest: 60.000
Piling: 4
Lysægthed: 5

Bouclé er ikke egnet til husdyr.
Da stoftypen er vævet af små løkker, er der en risiko for løse tråde.

Bæredygtighed:
Stoffet er certificeret efter STANDARD 100 by OEKO-TEX® Mærkningerne stiller skrappere krav til indholdet af sundhedsskadelige stoffer, end lovgivningen gør – og de ekstra forbehold vil vi gerne tage for din sundhed. Eksempelvis betyder det, at vores tekstiler er fri for bromerede flammehæmmere, der mistænkes for at være svært hormonforstyrrende.

Imprægnering:
Ønskes en smudsafvisende overflade, kan denne stoftype imprægneres efter behov.

Materiale mix:
Den lækre blanding af naturmaterialerne uld, bomuld og viskose kombineret med acryl og lidt nylyn giver det perfekte mix til, da de mange gode egenskaber giver et ideelt materiale til møbler.

Pleje og pletfjerning:
Vi anbefaler hyppig støvsugning 1-2 gange om ugen, samt regelmæssig aftørring af stoffet med en fugtig klud.
En hurtig indsats er afgørende for at opnå det bedste resultat. Pletter kan fjernes ved hjælp af kalkfrit vand og mildt opvaskemiddel. Undgå skjolder ved at behandle hele siddefladen.
Eventuelle fnug kan fjernes med en tekstilshaver og grundig støvsugning.

Vi gør opmærksom på at mørkt tøj, kan smitte af på dit møbel. F.eks. kan et par nye jeans farve en lys sofa.

Da stoftypen er vævet af små lykker, kan der forekomme løse tråde, der ofte kan repareres ved at stikke trådene ind i stoffet med en nål.

Nature Bouclé Sand nr. 02Nature Bouclé Sand nr. 02
zoom-in
Nature Bouclé Sand nr. 02
Nature Bouclé Hemp nr. 03Nature Bouclé Hemp nr. 03
zoom-in
Nature Bouclé Hemp nr. 03
Nature Bouclé Juta nr. 04Nature Bouclé Juta nr. 04
zoom-in
Nature Bouclé Juta nr. 04
Nature Bouclé Dark Taupe nr. 10Nature Bouclé Dark Taupe nr. 10
zoom-in
Nature Bouclé Dark Taupe nr. 10
Nature Bouclé Creme nr. 24Nature Bouclé Creme nr. 24
zoom-in
Nature Bouclé Creme nr. 24

Crush Bouclé

Prisgruppe 1

Bouclé trender helt vildt indenfor boligindretningen. Crush bouclé fås i den eftertragtede beige farve, der passer perfekt til nordiske hjem, uanset om det skal matche varme trætoner eller lyse omgivelser. Stoftypen fremstilles i polyester, der er et populært materiale til sofaer. Her får du det eftertragtede bouclé udtryk til en fornuftig pris.

Specifikationer:

Komposition: 96% polyester / 4% polyamid
Martindaletest: 45.000

Pilling: 4-5

Bouclé er ikke egnet til husdyr. 
Da stoftypen er vævet af små løkker, er der en risiko for løse tråde.

Crush Bouclé Beige no. 50Crush Bouclé Beige no. 50
zoom-in
Crush Bouclé Beige no. 50