Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

VILHELM inspiration

VILHELM barstol

BARSTOLEN UDVIKLET TIL ET HELT SÆRLIGT FORMÅL

VILHELM barstolen er den perfekte tilføjelse til dit skandinaviske hjem. Den er designet af Laurits Gersbøll og kom til verden, da en bar på Grønbechs Hotel skulle renoveres, og er nu blevet en fast del af vores sortiment her hos MAKE nordic. Med sit lette og nordiske design er VILHELM barstolen en stol, du kan have med dig i mange år frem.

Den perfekte barstol

VILHELM barstolen kom til verden, da restaurant VILHELM på Grønbechs Hotel på Bornholm skulle renovere deres smukke, gamle bar. Restauranten var i forvejen indrettet med HOLMEN spiseborde og SOLDATEN spisebordsstole fra MAKE nordic, og denne gang ønskede de en let og nordisk barstol. Den skulle have et udtryk, der passede til resten af indretningen, og så måtte den gerne minde stilmæssigt om UMI bænken.

Laurist Gersbøll er designeren bag VILHELM, der passer perfekt ind i din nordiske stil, hvor enkelthed og funktionalitet er yderst vigtigt. Barstolen er lavet af egetræ fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763) samt naturlig hampgjord.


håndlavet naturlige materialer

En arkitekttegnet barstol

VILHELM barstolen er tegnet af den danske designer Laurits Gersbøll. Stregen skulle passe ind i til restauranten Grønbechs Hotel på Bornholm, som i forvejen var indrettet med borde og stole fra MAKE nordic.

En bæredygtig barstol

VILHELM barstolen håndlaves i massivt egetræ fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763), mens de flettede hampgjorde er 100% naturmateriale.

Når du vælger FSC, er du med til at passe på vores verden. I en FSC-certificeret skov vil der ikke blive fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Derudover er det også en sikkerhed for, at dyre- og planteliv bliver tilgodeset, og at de mennesker, der har skoven som arbejdsplads, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

- Læs om FSC-certificeringen

Designeren- Laurits Gersbøll

“Bæredygtighed betyder ikke én bestemt ting,
men kan komme til udtryk på mange forskellige måder.

Jeg synes derfor det er spændende at kunne bidrage til
en positiv udvikling af verden”

- Læs mere om Laurits Gersbøll