Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

OUR LAMP inspiration

OUR LAMP

Lampeserien OUR er designet af den danske arkitekt Rune Krøjgaard. Han tegnede serien helt specielt til MAKE nordic, og OUR serien passer derfor perfekt ind i MAKE nordics nordiske og tidløse univers. OUR bordlampen har klare referencer til naturen. Specielt blomsten og opblomstringen har været med til at inspirere OUR seriens elegante og stilrene design. Lampen fortæller historien om forårsblomsten, som lige er ved at folde sig ud og står i sin spæde og rene form.

OUR bordlampe

OUR bordlampen er designet af den danske arkitekt Rune Krøjgaard i et tidløst design, som forbliver aktuelt på tværs af tidens tendenser. Bordlampens materialer, med det mundblæste opalglas og det naturlige egetræ, gør lampen perfekt til dit nordiske hjem.

SE OUR BORDLAMPE
NY FAST LAV PRISNEDSAT round dining table, oak natural oil
HOLMEN
Rundt spisebord, Egetræ, naturolie, stort
Vis produkt

OUR PENDANT

OUR pendlen er designet af den danske arkitekt Rune Krøjgaard i et tidløst design, som forbliver aktuelt på tværs af tidens tendenser. Pendlens materialer, med det mundblæste opalglas og det naturlige egetræ, gør lampen perfekt til dit nordiske hjem.

SE OUR PENDANT

Designeren - Rune Krøjgaard

“Design handler for mig om at skabe enkelhed gennem form og dimension, så der opstår en relation mellem rum, menneske og formgivningen af det enkelte produkt” - Rune Krøjgaard.

Rune Krøjgaard er uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole. Hans arbejde er kendetegnet ved en god forståelse for materialer og deres egenskaber, hvilket afspejles i hans unikke og rene formgivning. De individuelle og rene linjer fascinerer Rune, og det er derfor noget han bruger meget i sit arbejde, sammen med sin sans for aktuelle tendenser.

- Læs mere om Rune