Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

NYHED

NYHED

CORD - en klassisk egetræsstol

Med en dyb respekt for de danske designtraditioner har Esben Pilgaard Jørgensen skabt endnu en ikonisk stol i CORD serien. Dette mesterværk er resultatet af designerens øje for det klassiske design, og den unikke mulighed for at kombinere funktionalitet med det velkendte papirflet. Sammensmeltningen af stolens egetræsstel og det klassiske papirflet giver stolen et tidløst udtryk med en moderne vinkel og et design, der udstråler karakter og elegance.

Et tidløst mesterværk

CORD er alsidig og kan vælges både med og uden armlæn, hvilket giver dig et væld af muligheder i din indretning. Den fungerer perfekt som spisebordsstol, men dens alsidighed gør den også velegnet til kontoret, entréen og soveværelset. Ved spisebordet kan du kombinere stole med og uden armlæn for at skabe et varieret udtryk. Det lyse flet og det naturlige egetræ passer ind i enhver sammenhæng.

CORD leverer den ultimative siddekomfort. Den elegant buede ryg støtter alle de rigtige steder, og det håndflettede sæde sikrer, at du sidder behageligt i timevis. Hvis du vælger stolen med armlæn, får du en naturlig hvileposition og ekstra komfort, mens du nyder måltider med venner og familie.

OPLEV CORD serien

 

En bæredygtig stol

CORD er skabt til at leve videre i generationer, hvilket betyder, at du får en tidløs og holdbar stol, der kan følge dig hele livet, hvis du passer godt på den. Stellet er fremstillet af egetræ fra FSC®-certificerede (FSC® N002763) skove. Ryggen, sædet og armlænet er ligeledes omhyggeligt håndflettet med FSC-certificeret papirflet. Når tiden engang kommer til at skille sig af med stolen, kan flet og egetræ let adskilles, sorteres og genanvendes, eller du kan endda returnere dem til MAKE nordic.

 

Vedligehold

Egetræsstellet kræver ingen særlig vedligeholdelse.

Papirflet har været anvendt på stole igennem generationer, og det er både smukt, slidstærkt og holdbart. Naturmaterialet patineres og ældes på smukkeste vis.

Spilder du på sædet, kan det tørres af med en hårdt opvredet klud. Men undgå at vaske for meget på det, da fladerne er lavet af papirflet, der ikke har godt af overdrevet brug af vand og rengøringsmidler.

- Læs mere om pletfjerning

 

Take back

- Sælg os dine brugte CORD møbler

Vi køber dine brugte CORD stole og bænke tilbage uanset standen. Materialerne genbruges, og vi giver møblerne nyt liv. På den måde er du med til at minimere affald og forbruget af ressourcer.

 

Designeren - Esben Pilgaard Jørgensen

Interessen for håndværk og produktion har Esben fået ind med modermælken, da han er vokset op i en smedefamilie i Nordjylland, hvor han er femte generation. 

Som barn havde han sin daglige gang i det store smedeværksted, hvor både far, onkel og bedstefar arbejdede. I en meget tidlig alder fik Esben et indgående kendskab til håndværket og især metalforarbejdning. Det var også allerede tidligt i sin opvækst, at en spirende skabertrang opstod.

Skabertrangen bragte Esben til Aalborg Universitet, hvor han har læst industriel design. Efterfølgende har han grundlagt tegnestuen Pilgaard Design Studio. 

I dag står han bag en lang række designs indenfor både møbler og lamper, hvor kvalitet og håndværk spiller en afgørende rolle. Resultatet kendetegnes ved langtidsholdbare, minimalistiske og klassiske designs.

- Læs mere om Esben

Hvem er Esben Pilgaard Jørgensen? 


Esben Pilgaard Jørgensen er en dansk industriel designer. Han står bag en række møbel- og lampedesigns, som bygger på høj kvalitet og det gode håndværk. Han har blandt andet skabt den smukke CORD serie for MAKE nordic. Esben Pilgaard Jørgensen har tegnestuen Pilgaard Design Studio, hvor der skabes tidløse, minimalistiske og klassiske designs. 

Hvilke møbler består CORD serien af? 


CORD serien består af tre møbler; en bænk og to spisebordsstole. Den ene spisebordsstol har armlæn, mens den anden er designet uden armlæn. Det sorte stålstel kombineres med det lyse papirflet i seriens tre møbler, imens det kun er stolene som fås i en smuk egetræsvariant også. Kombinationen skaber en smuk kontrast, der passer perfekt i den skandinaviske indretning.