Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Nordisk indretning af stue

Er du lige så vild med den nordiske indretning, som vi er her hos MAKE nordic? De lyse toner og overvægten af naturmaterialer er en stor del af identiteten i krydsfeltet mellem nordisk design og dansk kvalitet – alt sammen faktorer, som skinner igennem i alle vores møbler. Men hvad er hemmeligheden til at indrette en stue med den nordiske stil for øje?

4 tips til at indrette dig nordisk

Det er vigtigt, at stuen giver anledning til afslapning og gode stunder, og her er indretningen en kæmpe del af det. Derfor får du her et udvalg af simple tips til at indrette dig nordisk på overskuelig vis.

 1. Invitér naturen ind i stuen
  Vælg materialer i træ for at tage første skridt mod en nordisk indretning. Vælg fx et spisebord fra vores HOLMEN-linje og supplér med spisebordsstole fra vores sortiment. Her kan du fx vælge vores CORDYARD-stol for at skabe lidt kontrast eller vælge SOLDATEN-stolen, hvis du ønsker et helt rent udtryk.

 2. Indret dig med planter
  Brug planter i indretningen for at veksle i brugen af naturlige materialer. Samtidig bidrager planter til en livlig og ren stemning samt et godt indemiljø.

 3. Gå med de lyse farver
  Et af nøgleordene for en nordisk indretning er et lyst og indbydende rum. Det sikrer du med en overvægt af hvide vægge og lyst interiør. Sørg også for at lukke alt naturligt lys ind gennem vinduer og døre. Sofaen er ofte et centralt element i stuen, og hos MAKE nordic kan du vælge vores BASECAMP-sofa i op til 15 forskellige polstringer, så du kan vælge den lyse nuance, der passer bedst i den nordiske stil.

 4. Hold det minimalistisk
  Nordisk indretning og minimalisme er nærmest synonymer. Helt kort drejer det sig om rene linjer og at holde det simpelt, men samtidig skabe blikfang og personlighed i stuen.

Read more

Indretning af stue med mange vinduer

Selvom det kan give indretningsvanskeligheder at have en stue med mange vinduer, så åbner det også for en masse muligheder! Mange vinduer er nemlig ligmed en masse dagslys, og selvom du måske ik...

Læs mere

Guide: Placering af sofa i stuen

Sofaen er det centrale element i en traditionel stue, og derfor giver det god mening at bygge indretningen op omkring det store møbel. Måske kommer det til dig, så snart du træder ind i stuen, men ...

Læs mere