Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Indretning af stue med mange vinduer

Selvom det kan give indretningsvanskeligheder at have en stue med mange vinduer, så åbner det også for en masse muligheder! Mange vinduer er nemlig ligmed en masse dagslys, og selvom du måske ikke har vægplads til at hænge en masse kunst op, så har du forhåbentlig en skøn udsigt at nyde i stedet.

Få det bedste ud af en stue med mange vinduer

  • Sørg for at lade indretningen tag udgangspunkt i det, du skal have på væggene. Måske har du et stort maleri, som er obligatorisk i stuen eller et TV, som skal hænge, så hele familien kan nyde en film sammen.

  • Vær kreativ i din placering af sofaen. Drømmer I om at kunne kigge ud i haven eller over landskabet fra den bløde siddeplads, eller er det ikke nær så vigtigt for jer? Sofaen kan sagtens vende med ryggen mod et stort vinduesparti, men sørg da for at lave et lille mellemrum, så der er plads til eventuelle gardiner.

  • Prøv at samle de tunge møbler centralt i rummet. Ofte placerer vi sofa, stole og reoler langs væggene, fordi det føles mest naturligt, men denne løsning fungerer måske allerbedst for din stue.

  • Selvom dagslys skal nydes, så er det også et must at kunne trække gardiner for, når du har store vinduespartier. Det kan være rart, når det bliver mørkt, eller hvis solen står direkte ind i rummet.

  • Udnyt vinduespartierne så godt du kan! Måske har du en masse vindueskarme, som kan dekoreres med alverdens interiør? Samtidig er det en god mulighed for dig at indrette med en masse planter, som har brug for meget sollys, og som derfor vil klare sig godt hjemme hos dig. Det kan også være, at du har en væg, som ofte får en masse dagslys, og derfor vil male den i en helt bestemt farve, som tager sig ekstra godt ud i det fine lys.

Read more

Moderne indretning af stue

Der er ingen grænser for, hvordan du kan indrette din stue. Her kan alle stilretninger komme til sin ret, og du kan samtidig lade dine kreative idéer komme til livs. De mange muligheder kan dog ...

Læs mere

Nordisk indretning af stue

Er du lige så vild med den nordiske indretning, som vi er her hos MAKE nordic? De lyse toner og overvægten af naturmaterialer er en stor del af identiteten i krydsfeltet mellem nordisk design og da...

Læs mere