Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Moderne indretning af stue

Der er ingen grænser for, hvordan du kan indrette din stue. Her kan alle stilretninger komme til sin ret, og du kan samtidig lade dine kreative idéer komme til livs. De mange muligheder kan dog også være svære at navigere i, og hvordan sikrer du så, at stuen bliver både hyggelig og moderne?

Hvad er en moderne indretning?

Der findes ingen konkret opskrift på en moderne indretning. Det moderne kan sammenlignes med trends, og det kan være modigt at indrette sig efter trends, da de kan forsvinde lige så hurtigt, som de er opstået. Samtidig er det moderne i høj grad også det tidløse, som aldrig går af mode. I jagten på den moderne indretning får du her nogle tips til, hvordan du kan gribe det an:

  • Start med at gøre dig tanker om, hvilken stil du ønsker. Skal det være nordisk, boheme, farverigt eller noget helt fjerde? Alle sammen stilarter, som er moderne på sin helt egen måde. En stilart, som vi især ser meget, er den nordiske stil, og du kan finde møbler til netop den indretning lige her hos MAKE nordic.

  • Undgå at tage del i de hurtige trends, når vi snakker tungere poster. Med andre ord er det vores anbefaling, at du her skal gå efter mere tidløse valg, og så kan du bruge trends, når du eksempelvis vælger farve eller billeder til væggen.

  • Ofte har den moderne stue noget at gøre med rummets fordeling af møbler. For eksempel er mange begyndt at eksperimentere med at gemme TV’et væk, så det ikke fylder i indretningen. Det er en af de moderne løsninger, som du kan give dig i kast med uden, at det bliver en kæmpe post. Moden kan også ændre sig i forhold til, hvor du placerer din sofa eller lænestole, og det er heldigvis nemt at lave en omrokering, så snart du får en ny idé!

Read more

Indretning af stue med skråvægge

Det er ikke nogen hemmelighed, at skråvægge i stuen er en smule begrænsende for indretningen. Til gengæld er du nødsaget til at finde en løsning, der fungerer, for de er nemlig ikke lige til at ...

Læs mere

Indretning af stue med mange vinduer

Selvom det kan give indretningsvanskeligheder at have en stue med mange vinduer, så åbner det også for en masse muligheder! Mange vinduer er nemlig ligmed en masse dagslys, og selvom du måske ik...

Læs mere