Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Indretning af stue med skråvægge

Det er ikke nogen hemmelighed, at skråvægge i stuen er en smule begrænsende for indretningen. Til gengæld er du nødsaget til at finde en løsning, der fungerer, for de er nemlig ikke lige til at fjerne – og det er heldigvis ikke så svært, som det måske kan lyde.

5 tips til at få det bedste ud af dine skråvægge

 1. Udnyt gulvpladsen
  Når du har skråvægge, er gulvpladsen alfa og omega. Hvis du skal placere møbler op af væggen, skal du vælge lave møbler for, at de kan være der. På samme måde vil dit spisebord i mange tilfælde drukne, når de placeres tæt ind til en skråvæg. Her fungerer det ofte bedre at rykke møblerne ud i rummet.
 1. Gå efter en sofa uden højt ryglæn
  En sofa er obligatorisk i stuen, og faktisk er den et af de møbler, der godt kan fungere op ad væggen – hvis du bare vælger en lav af slagsen. En BASECAMP modulsofa fra MAKE nordic kan sagtens placeres op ad skråvæggen med sit lave ryglæn.
 1. Opbevaring langs gulvet
  Måske er det ikke lige til at finde en reol, som flugter med skillet fra almindelig væg til skråvæg. Det gode er, at du så selv kan give dig kast med opbevaring, som passer perfekt til dine skråvægge! Når opbevaringen er placeret under skråvæggene, vil rummet ikke føles mindre, selvom du har taget noget gulvplads.
 1. Den perfekte placering af spisebord eller skrivebord
  Mon ikke dine skråvægge gemmer på et par vinduer? Her er det oplagt at placere spisebordet eller skrivebordet, så du kan få masser af luft og lys til netop det område. Hvis du ikke allerede har vinduer, kan du overveje, om det skal laves.
 1. Hvad med kunst på væggene?
  Du kan sagtens eksperimentere med billeder på skråvæggen, men hvis din skråvæg er forholdsvis høj, er det en god idé at placere dine billeder vandret i stedet. Hvis billeder ikke fungerer på din skråvæg, så kan du dele væggen op og skabe liv ved hjælp af maling.

Read more

Indretning af lille spisestue

Har du udfordringer med at indrette den lille spisestue i din bolig? Det kan være svært at få plads til både opbevaring, gæster, møbler og hygge i en lille spisestue, hvis du samtidig vil ha...

Læs mere

Moderne indretning af stue

Der er ingen grænser for, hvordan du kan indrette din stue. Her kan alle stilretninger komme til sin ret, og du kan samtidig lade dine kreative idéer komme til livs. De mange muligheder kan dog ...

Læs mere