Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Indretning af lille spisestue

Har du udfordringer med at indrette den lille spisestue i din bolig? Det kan være svært at få plads til både opbevaring, gæster, møbler og hygge i en lille spisestue, hvis du samtidig vil have et funktionelt rum med et smukt udtryk. Nok er det svært, men ikke umuligt! Læs med her og få 5 gode råd til indretning af en lille spisestue.

 1. Lyse farver åbner den lille spisestue op

  Ved at indrette din lille spisestue med lyse farver på både vægge og møbler kan du snyde øjet til at opfatte rummet større, end det faktisk er. Lyse materialer og nuancer skaber et let og luftigt udtryk, hvorimod mørke nuancer kan få rummet til at virke tungt og klemt. Se eventuelt vores spiseborde i lyst træ og kombinér det med  Poul M. Volther Poul N. Volther spisebordsstol

 1. Indret den lille spisestue med et rundt spisebord

  Når du indretter den lille spisestue, kan du med fordel vælge et rundt spisebord. De organiske former tilpasser sig rummet bedre end et firkantet spisebord, og du undgår at skabe en unødvendig rumopdeling. Vi er vilde med det lille Holmen spisebord, som du kan finde i egetræ med naturolie eller hvidolie. 

 2. Udnyt væggene i den lille spisestue

  Gulvpladsen i en lille spisestue er knap, og derfor er det en god ide at udnytte vægpladsen. Du kan prøve at bytte et par spisebordsstole ud med en flot bænk, der kan skubbes helt op ad væggen. På denne måde optager stolene ikke unødvendig plads i den lille spisestue. 

 1. Snyd øjet med gulvtæpper i den lille spisestue

  I indretningen af den lille spisestue kan du tænke et gulvtæppe ind for på denne måde at dele rummet op. Desuden giver gulvtæpper en hyggelig atmosfære og en mere personlig stil. Vores håndlavede tæpper kommer både i en rund og en rektangulær form, og så kan du vælge mellem farverne Naturlig hvis og Naturlig brun.

 1. Hold gulvet frit i indretningen af den lille spisestue

  I indretningen af den lille spisestue bør du holde gulvet frit for nips, pynt, lamper og planter for at skabe et mere æstetisk og enkelt udtryk, der ikke virker rodet. Se eventuelt vores Tom Stepp væglampe og udnyt pladsen på den lille spisestues vægge.

Read more

Inspiration til spisestue

Spisestuen er hjertet i dit hjem, hvor hele familien kan samles om et lækkert måltid og vende dagens begivenheder. Derfor er det vigtigt, at indretningen af spisestuen skaber en god atmosfær...

Læs mere

Indretning af stue med skråvægge

Det er ikke nogen hemmelighed, at skråvægge i stuen er en smule begrænsende for indretningen. Til gengæld er du nødsaget til at finde en løsning, der fungerer, for de er nemlig ikke lige til at ...

Læs mere