Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Inspiration til spisestue

Spisestuen er hjertet i dit hjem, hvor hele familien kan samles om et lækkert måltid og vende dagens begivenheder. Derfor er det vigtigt, at indretningen af spisestuen skaber en god atmosfære, så både børn og voksne drages af rummet. Her kan du finde inspiration til indretningen og få gode ideer til din spisestue. 

Inspiration til indretningen af spisestuen

Et socialt spisebord i spisestuen

Når du indretter din spisestue, er det værd at overveje hvilket spisebord, du ønsker i dit hjem. For det er netop ved spisebordet, at familien hver dag mødes og deler dagens oplevelser. Det er derfor en god ide at vælge et spisebord, der inspirerer både børn og voksne til at blive siddende i det fælles rum, så I kan få mere kvalitetstid sammen. 

Du kan med fordel indrette spisestuen med et rundt spisebord, da den organiske form er både inkluderende, pladsbesparende og æstetisk smuk. Se eventuelt vores HOLMEN-spisebord. Det er også muligt at købe tillægsplader til HOLMEN-spisebordet, så du kan invitere gæster hjem til hyggelige aftener i spisestuen. 

Spisebordsstole hvor du sidder som en drøm

Når enden er god, er alting godt . Det er ikke nok at vælge stole til dit spisebord, der er æstetiske og smukke. Det er mindst lige så vigtigt at de er komfortable, da vi bruger meget tid hver dag rundt om spisebordet. Vores spisebordsstole er arkitekttegnet, og højden af stoleryggen er derfor den helt rigtige. 

Inspiration til dekorationer i spisestuen

Smukke tæpper i spisestuen

Gulvtæpper er en god måde at indrette spisestuen på, da de giver en hyggelig og hjemlig atmosfære. Derudover er det en god ide at placere et gulvtæppe under spisebordet i spisestuen, da det vil skåne gulvet mod ridser og skrammer. 

Hyggelig belysning i spisestuen

Når du indretter din spisestue og ønsker en hyggelig atmosfære, er det væsentligt at overveje belysningen. Et lyst rum er generelt meget indbydende for øjet, og det åbner rummet op.

Når du søger inspiration til spisestuen og skal vælge lampe, bør du have in mente, at lyset ikke må blænde i øjnene. Vores stilrene EGGY POP PENDEL-loftlampe giver en behagelig belysning. Hvis du leder efter sjove og nye ideer til din spisestue, kan du prøve vores EGGY POP IN-gulvlampe, der giver et blødt lys nedefra.

Read more

Inspiration til bænke til spisebordet

Leder du efter inspiration til en ny måde at indrette din spisestue på? Måske er en bænk til spisebordet lige den fornyelse, du mangler. Der er nemlig mange positive ting at sige om en bænk ved sp...

Læs mere

Indretning af lille spisestue

Har du udfordringer med at indrette den lille spisestue i din bolig? Det kan være svært at få plads til både opbevaring, gæster, møbler og hygge i en lille spisestue, hvis du samtidig vil ha...

Læs mere