Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Inspiration til bænke til spisebordet

Leder du efter inspiration til en ny måde at indrette din spisestue på? Måske er en bænk til spisebordet lige den fornyelse, du mangler. Der er nemlig mange positive ting at sige om en bænk ved spisebordet. Din indretning af stuen bliver enkel og mindre rodet, bænken til spisebordet er nem at flytte rundt på, og så vil spisebordbænken ofte få rummet til at vokse – ren magi!

Minimalisme med en bænk til spisebordet

Mange møbler i et rum vil ofte give et rodet udtryk, og det kan komme til at virke som om der er pladsmangel, og at de forskellige inventarer er mast sammen på lidt plads. Kender du eksempelvis besværet med at få spisebordsstole til at stå rigtigt ved spisebordet, uden at stolebenene støder ind i hinanden? 

Med en bænk ved spisebordet skaber du et enkelt og minimalistisk udtryk til din spisestue. Der er færre individuelle sæder, hvilket reducerer støjen for øjet. Det er en win win-situation, for antallet af siddepladser er ikke reduceret. Med en bænk til spisebordet bliver pladsen bedre udnyttet, da der ikke er spildplads fra armlænene på spisebordsstole. Når børnene har venner på besøg, kan de små numser nemt klemme sig endnu tættere sammen, så der bliver flere siddepladser på spisebordsbænken.

Flyt nemt rundt på din spisebordbænk

En bænk til spisebordet er et meget mobilt møbel, som du nemt kan flytte rundt på. Kan du ikke nå det høje skab på badeværelset? Er bedstemor på besøg og mangler en siddeplads i entreen, når hun skal have sko på? Er der dømt filmhygge med mange gæster i opholdsstuen? Så kan du meget nemt flytte din spisebordsbænk rundt i hjemmet. 

Desuden er det nemt at gøre rent under en bænk til spisebordet, da støvsugeren ikke skal i kamp med en masse stoleben for at gøre gulvet rent.

Indret spisestuen med en bænk og rummet vil vokse

Din spisestue vil virke større, hvis du indretter med en bænk ved spisebordet. Minimalismen og enkeltheden reducerer støjen, hvilket åbner rummet op. Du kan med fordel placere din bænk til spisebordet op ad væggen, og vi har faktisk også små skamler til spisebordet, som kan placeres for bordenden af spisebordet. På denne måde udnytter du en endnu større del af pladsen i din spisestue.

Read more

Inspiration til spiseborde

Inspiration til runde spiseborde Runde spiseborde er en rigtig god løsning til små spisestuer, hvor du gerne vil udnytte pladsen optimalt. Den ovale form giver et organisk udtryk, som ofte vil få ...

Læs mere

Inspiration til spisestue

Spisestuen er hjertet i dit hjem, hvor hele familien kan samles om et lækkert måltid og vende dagens begivenheder. Derfor er det vigtigt, at indretningen af spisestuen skaber en god atmosfær...

Læs mere