Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Inspiration til spiseborde

Inspiration til runde spiseborde

Runde spiseborde er en rigtig god løsning til små spisestuer, hvor du gerne vil udnytte pladsen optimalt. Den ovale form giver et organisk udtryk, som ofte vil få rummet til at virke større. 

Endnu en fordel ved runde spiseborde er, at det er nemt at socialisere og skabe en samtale på tværs af hele selskabet. Alle er inkluderet, og man går ikke glip af samtaler i den anden ende af bordet, som man måske kan med et stort, firkantet spisebord.

Se vores runde HOLMEN-spisebord, som fås i både egetræ med naturolie og hvidolie.

Inspiration til firkantede spiseborde

Firkantede spiseborde er gode til store rum med masser af plads. Et rektangulært spisebord vil ofte tage fokus i spisestuen, da kanterne gør bordet meget markant – og det er jo netop samlingspunktet ved spisebordet, der gør spisestuen til et hyggeligt sted at være.

Endnu en fordel ved at vælge et firkantet spisebord er, at du nemt kan have mange gæster på besøg til spisning. Langbordet er den klassiske selskabsopstilling, hvor der nemt kan blive plads til én mere. 

Se vores firkantede HOLMEN-spisebord, som fås i både egetræ med naturolie og hvidolie.

Du kan eventuelt kombinere dit rektangulære spisebord med en bænk til spisebordet for at skabe et minimalistisk udtryk i din spisestue. Lad bænken stå op ad væggen for at udnytte pladsen yderligere.

Spiseborde med udtræk – Der er altid plads til én mere

Du kan med fordel vælge et spisebord med udtræk, så du kan bruge en tillægsplade, hvis der skulle komme ekstra gæster på besøg. Ved at vælge et spisebord med tillægsplader, fylder spisebordet ikke hele rummet i hverdagen, men når der er brug for det, kan du hurtigt og nemt gøre plads til hele familien eller alle vennerne. 

Du kan både få tillægsplader til vores runde spiseborde og firkantede spiseborde.

Read more

5 tips til en moderne spisestue

Vil du gerne have en moderne indrettet spisestue i din bolig? Spisestuen er et vigtigt rum i dit hjem, hvor mange af de dejlige hverdagsstunder bliver brugt med familie og venner. Derfor for...

Læs mere

Inspiration til bænke til spisebordet

Leder du efter inspiration til en ny måde at indrette din spisestue på? Måske er en bænk til spisebordet lige den fornyelse, du mangler. Der er nemlig mange positive ting at sige om en bænk ved sp...

Læs mere