Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

5 tips til en moderne spisestue

Vil du gerne have en moderne indrettet spisestue i din bolig? Spisestuen er et vigtigt rum i dit hjem, hvor mange af de dejlige hverdagsstunder bliver brugt med familie og venner. Derfor fortjener spisestuen også samme opmærksomhed som de øvrige rum i hjemmet. Her på siden kan du få 5 gode tips til, hvordan du kan skabe en moderne spisestue, som er både indbydende, smuk og funktionel.

1. Brug nedtonede farver til spisestuens grundelementer

Nogle af de grundlæggende elementer i spisestuens er spisebordet og spisebordsstole. Med et spisebord og spisebordsstole i naturmaterialer som træ får du en god base for din spisestue. Nedtonede farver og naturmaterialer er enormt moderne, og de kan let kombineres med andre farver og materialer. Derudover giver det et roligt og organisk udtryk til rummet – en perfekt base for den videre indretning af en moderne spisestue. 

2. Skab liv i din spisestue med planter

Planter er en fantastisk tilføjelse til rummet, for planterne giver et frisk look med deres flotte grønne farve. Derudover kan planter også hjælpe med at skabe et bedre indeklima. Stil eksempelvis en stor plante i en flot urtepotte i hjørnet af spisestuen eller tilføj flere mindre planter i vindueskarmen, på en reol eller på spisebordet.

3. Find den perfekte lampe til din moderne spisestue

Det er vigtigt at have godt lys i spisestuen, og med en stilren designerlampe går du aldrig galt i byen. Vi har masser af lamper i unikt design i flere farver og materialer, som nemt kan kombineres med dine øvrige møbler i spisestuen. Vælg en lampe med godt lys i et stilfuldt design, som komplementerer din spisestue.

4. Undgå for meget nips og pynt

En minimalistisk og nordisk indretning er enormt moderne. Vil du gerne inddrage den indretningsstil i din bolig, så er det essentielt, at der ikke er for mange nipsting og pynt i rummet. Det skaber et æstetisk og enkelt udtryk, når det kun er nøje udvalgte møbler og tilbehør, der får plads i den moderne spisestue.

5. Giv indretningen et skud farve som kontrast 

Den skandinaviske indretningsstil er meget moderne, men det er kontraster i materialer og farver også. Det kan give din spisestue et personligt og unikt udtryk, hvis du tilføjer et lille skud farve til rummet. Det er en god idé at vælge farve til nogle af de elementer, som nemt kan udskiftes eller rykkes på. På den måde forbliver spisestuens grundelementer klassiske og tidsløse i neutrale farver, mens plakater, malerier, puder eller vaser med friske blomster kan pifte rummet op med lidt farve og kontrast.

Read more

5 tips til en flot spisestue

Der er intet som flotte spisestuer med en indbydende og stilfuld indretning. Rummet er et af de mest brugte i boligen, for det er blandt andet her, vi samles til dagens måltider med familien...

Læs mere

Inspiration til spiseborde

Inspiration til runde spiseborde Runde spiseborde er en rigtig god løsning til små spisestuer, hvor du gerne vil udnytte pladsen optimalt. Den ovale form giver et organisk udtryk, som ofte vil få ...

Læs mere