Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

5 tips til en flot spisestue

Der er intet som flotte spisestuer med en indbydende og stilfuld indretning. Rummet er et af de mest brugte i boligen, for det er blandt andet her, vi samles til dagens måltider med familien og har gode snakke med gæster, der er inviteret på middag.&nbspMåske skal du til at skabe en flot spisestue? Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, så læs med her på siden og få 5 gode råd til, hvordan du kan indrette en smuk spisestue.

1. Gå efter naturmaterialer til spisestuens grundlæggende elementer

Spisestuen indeholder oftest et spisebord og spisebordsstole, og vi vil råde dig til at vælge disse møbler med klassiske designs i nedtonede farver og materialer. Vores arkitekttegnede borde og stole har et smukt, tidløst design, så de aldrig går af mode. Gå efter at få materialer som træ, flet og andre naturmaterialer ind i spisestuen, så rummet får et roligt, naturligt og tidløst udtryk. 

2. Kombiner komfort og stil med et gulvtæppe

Et gulvtæppe kan være utroligt smukt, og samtidig er det behageligt at gå på, så du kan undgå kolde fødder. Et gulvtæppe i en nedtonet farve er både flot op mod et trægulv eller andre gulve, hvor der kan skabes kontrast. Hos MAKE nordic har vi tidløse, håndlavede tæpper i et enkelt design, der passer ind i ethvert hjem. 

3. Brug en bænk som siddeplads ved spisebordet

Oplever du besværet med at få spisebordsstolene til at stå ved spisebordet, uden at stolebenene støder ind i hinanden? Hvorfor så ikke bruge en trendy bænk til at skabe siddepladser omkring spisebordet? Med bænke i spisestuen får du et simpelt og minimalistisk udtryk, fordi der er færre møbler ved bordet – men ikke færre siddepladser. Du kan også vælge en bænk til den ene langside af bordet og supplere med spisebordsstole på den anden side.  

4. Skab kontrast i indretningen med farverigt tilbehør

Ved at vælge spisestuens grundelementer i neutrale nuancer kan du nemt tilføje kontrast til rummet ved at vælge tilbehør som puder, plakater, malerier, vaser eller lignende med mere kulør. Det skaber en smuk kontrast mellem farverne og giver mere personlighed i hjemmet. De små detaljer i rummet gør nemlig en stor forskel, og vil du pludselig ændre din spisestues udtryk igen, så kan du nemt udskifte det farverige tilbehør. 

5. Få liv og farve i spisestuen med planter

Intet kan give et frisk pust som grønne planter. Når du indretter din spisestue med planter, så kommer der nemlig hurtigt et livligt udtryk i rummet. Lad planterne komme til sin ret ved at stille dem i stilrene omgivelser, så planterne kan bringe masser af liv og personlighed ind i spisestuen.

Read more

Inspiration til spisebordsstole

Spisestuen skaber rammerne om mange dejlige stunder med dem, vi holder af. Spisestuen er blandt andet rummet, hvor de daglige måltider nydes, hvor der er gode snakke over kaffen, og hvor vi inviter...

Læs mere

5 tips til en moderne spisestue

Vil du gerne have en moderne indrettet spisestue i din bolig? Spisestuen er et vigtigt rum i dit hjem, hvor mange af de dejlige hverdagsstunder bliver brugt med familie og venner. Derfor for...

Læs mere