Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Inspiration til spisebordsstole

Spisestuen skaber rammerne om mange dejlige stunder med dem, vi holder af. Spisestuen er blandt andet rummet, hvor de daglige måltider nydes, hvor der er gode snakke over kaffen, og hvor vi inviterer gæster på middag. I spisestuen er lækre spisebordsstole derfor også helt essentielle, og de skal gerne forene et stilfuldt design med høj komfort. Her på siden kan du få inspiration til dit valg af spisebordsstole, så læs med, hvis du overvejer at få nye siddepladser om spisebordet.

Spisebordsstolene er vigtige for det samlede udtryk

Spisebordsstole er en stor del af spisestuens indretning. Spisestuens grundelementer er typisk et spisebord og stole, og de få møbler har derfor en stor betydning for rummets samlede stil og æstetik. Spisebordsstolene kan være lige netop dét møbel, som formår at samle hele rummet, og det er derfor vigtigt at lægge tanke i dit valg af stole. Vælger du en spisebordsstol i et kunstnerisk design, så får du masser af karakter ind i spisestuen. Modsat kan minimalistiske spisebordsstole give ro i rummet og blive et tidløst møbel i spisestuen, der ikke behøver udskiftning.

Inspiration til dit valg af spisebordsstole

Tidløse spisebordsstole i træ

Hos MAKE nordic har vi et stort udvalg af arkitekttegnede spisebordsstole i træ, som passer ind i enhver indretningsstil – uanset om du har et hjem med masser af farver eller foretrækker nedtonede farver i indretningen. Brugen af forskellige træsorter giver rummet et naturligt, organisk udtryk, som er en smuk base for spisestuen. Derudover er spisebordsstole i træ nemme at sammensætte med dine eksisterende møbler og andre materialer.

Søger du spisebordsstole med en lang levetid, så vil vi altid anbefale dig en tidløs designerstol, hvor kvaliteten er i orden og designet er klassisk. Ønsker du lidt farve ind i rummet, så er det oplagt at tilføje et pift farve gennem plakater eller malerier på væggene, vaser med blomster og lignende.

Vær kreativ med siddepladserne

Det er smukt at have ens spisebordsstole rundt om spiseborde, men lige så flot er det at have flere typer stole med forskelligt formsprog og design. Du kan nemt gøre din spisestue unik ved selv at sammensætte forskellige stole, skamler eller bruge bænke som siddepladser. Hvis du har et rektangulært spisebord, så er en bænk i træ eller flet smuk at kombinere med andre stole i forskellige træsorter. Det giver et spændende udtryk og en god dynamik i spisestuen.

Husk komforten!

Dine nye spisebordsstole skal gerne kombinere et æstetisk udtryk med en høj komfort. Vi bruger mange timer i spisebordsstolene i hverdagen, og derfor er det vigtigt at højden af stoleryggen er den rigtige, at sædet er korrekt polstret, og at stolen har den rigtige højde. MAKE nordics arkitekttegnede spisebordsstole er gennemtænkt ned til mindste detalje, så vi kan sikre, at stolene er behagelige at sidde i længe. Det er forskelligt, hvad man synes er komfortabelt, men et polstret sæde og armlæn er aldrig en dårlig idé.

Spisebordsstole skal kombinere et smukt design og høj komfort 

De ideelle spisebordsstole bidrager til rummets æstetik og er samtidig behagelige at sidde i mange timer dagligt. Klassiske designerstole er tidløse og en god løsning til dig, der ønsker stole med en høj levetid, som ikke skal udskiftes efter tidens nyeste trends og tendenser. Vores arkitekttegnede spisebordsstole passer ind i din indretning i mange år, og de har måske endda en levetid, der er så lang, at de kan gå i arv til næste generation. Du kan med fordel slippe kreativiteten løs og lege med forskellige udtryk ved at kombinere klassiske stole med en bænk eller skamler. 

Vi håber, du er blevet klogere på dit valg af stole til spisestuen, så du kan sidde behageligt omkring spisebordet, nyde gode samtaler og beundre de smukke stole.

Read more

Inspiration til køkken-alrum

Inspiration til køkken-alrum

Drømmer du om at indrette det smukkeste køkken-alrum i dit hjem? Med både køkken, spisestue med siddepladser og tv-stue i ét rum, så kræver det lidt organisering for, at det ikke bliver et for rode...

Læs mere

5 tips til en flot spisestue

Der er intet som flotte spisestuer med en indbydende og stilfuld indretning. Rummet er et af de mest brugte i boligen, for det er blandt andet her, vi samles til dagens måltider med familien...

Læs mere