Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom
Inspiration til køkken-alrum

Inspiration til køkken-alrum

Drømmer du om at indrette det smukkeste køkken-alrum i dit hjem? Med både køkken, spisestue med siddepladser og tv-stue i ét rum, så kræver det lidt organisering for, at det ikke bliver et for rodet rum. Derfor får du her vores råd til, hvordan du skaber et både funktionelt og stilfuldt køkken-alrum, som nemt samler familien eller venner til massevis af hyggelige stunder.



1. Brug naturlige farver for at skabe harmoni

Et køkken-alrum skal kunne rumme indholdet fra flere forskellige rum, og derfor kan køkken-alrummet også hurtigt få et rodet udtryk uden en designmæssig rød tråd. Tænk derfor nøje over, hvilken stil du gerne vil indrette i.

For at undgå et rodet udtryk anbefaler vi, at du vælger de essentielle møbler som spisebord, sofa, spisebordsstole og køkken i naturlige materialer og neutrale farver. Udover at naturlige farver og materialer er utroligt populære, så er de samtidig tidløse og kan kombineres med de fleste andre farver og materialer. Brug møbler inspireret af den nordiske designtradition til at skabe et stilet, tidløst og minimliastisk udtryk, og så kan farverne tilføjes på vægflader, på malerier, plakater, vaser med smukke blomster, puder og lignende – mindre genstande, der kan udskiftes, hvis du skulle blive træt af dem.



2. Inddel køkken-alrummet med en køkkenø

Bordplads er ofte en mangelvare i køkken-alrummet, så hvorfor ikke udvide køkkenet med en moderne køkkenø? Udover at køkkenøen er enormt praktisk, kan den samtidig være med til at inddele køkken-alrummet i mindre afdelinger, der giver et mere roligt udtryk i det samlede rum.

Tilføj et par arkitekttegnede barstole til køkkenøen, og så bliver den også straks til et dejligt samlingssted, hvor du kan nyde morgenkaffen over en god samtale eller et glas vin under madlavningen.



3. Skab hyggelige stunder med et rundt bord

Køkken-alrummet samler familien eller gæster, og hvad er et bedre samlingspunkt end et smukt rundt bord i kvalitetsmaterialer? Runde spiseborde inviterer til nærvær og gode snakke, da man sidder vendt ind mod hinanden. Har du brug for et ekstra stort spisebord, kan du tilføje tillægsplader til både runde og rektangulære spiseborde hos MAKE nordic. Saml familie eller venner til en hyggelig aften og skab gode snakke på kryds og tværs med et rundt bord.

Read more

Inspiration til spisebordsstole

Spisestuen skaber rammerne om mange dejlige stunder med dem, vi holder af. Spisestuen er blandt andet rummet, hvor de daglige måltider nydes, hvor der er gode snakke over kaffen, og hvor vi inviter...

Læs mere