Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Indretning af spisestue

Spisestuen er et dagligt samlingspunkt. Her afholdes både de store middagsselskaber og de travle eller afslappede middage til hverdag. Det er her, de bedste samtaler ofte finder sted, og hvor familien får kigget hinanden i øjnene i en travl dagligdag. Derfor skal der naturligvis ikke spares på den gode indretning i dette centrale rum. Men hvor skal du starte i jagten på din drømmespisestue?

Spisebordet – det centrale element

Spisestuer findes i store og små, smalle og brede, lange og korte. Men ét møbel, en spisestue stort set altid tager udgangspunkt i, er spisebordet. Her skal middagene og samtalerne finde sted, og ofte tager valget afsæt i drømmen om et stort bord, hvor venner og familie kan samles.

Hos MAKE nordic har vi spiseborde i runde og rektangulære varianter med muligheder for tilkøb af tillægsplader. Hvilken form, du skal vælge, afhænger selvfølgelig af dine præferencer, men du kan også tage et valg ud fra spisestuens form – et rundt bord passer særligt godt i en kvadratisk spisestue og et rektangulært bord passer særligt godt i en spisestue af samme form.

På samme måde skal et spisebord selvfølgelig udstyres med spisebordsstole. Hos MAKE nordic er der rig mulighed for at skabe en spisestue med møbler i samhørighed med design og materialer. Bæredygtigt træ er det bærende element i vores møbelkollektion, som sikrer et tidløst og rent valg.

Skab en personlig og gennemført indretning

Når der er styr på møblerne, er væggene det åbenlyse sted at få noget personlighed og farve ind i indretningen, hvis du ønsker det. Mulighederne er uendelige, uanset om du ønsker at male en væg, tilføje kunst på væggene eller eksperimentere med forskellige lyskilder. At tilføje elementer til væggene er en god måde at gøre rummet interessant, hvilket står i fin kontrast til de tidløse træmøbler, som du finder her hos MAKE nordic.

Read more

Indretning af stue og spisestue i ét

I ældre boliger er stuen og spisestuen ofte delt skarpt op, men i nyproducerede boliger bliver du ofte mødt af åbne planløsninger, som kombinerer stue og spisestue i ét. Skal du forene spiseplad...

Læs mere

Bæredygtig indretning

Bæredygtighed er et begreb, som vi alle har stiftet bekendtskab med de seneste år – og flere og flere forsøger at leve op til målet om en mere bæredygtig livsstil. Men hvordan forener man bæredygti...

Læs mere