Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Bæredygtig indretning

Bæredygtighed er et begreb, som vi alle har stiftet bekendtskab med de seneste år – og flere og flere forsøger at leve op til målet om en mere bæredygtig livsstil. Men hvordan forener man bæredygtighed og indretning? Hos MAKE nordic har vi specialiseret os i fremstillingen af arkitekttegnede møbler i et bæredygtigt design, så du kan komme et skridt nærmere en bæredygtig indretning.

Bæredygtige valg med MAKE nordic

Det første step til en bæredygtig indretning er at tage tidløse valg, når du køber møbler. Hvis du har en tendens til altid at springe på de nyeste trends, så har du helt sikkert også en tendens til at blive hurtigt træt af dine møbler igen. Vi gør os altid umage i processen fra råvare til færdigudviklet produkt, så alle valg er velovervejede, og det færdige produkt er noget, vi kan være stolte af. Det betyder blandt andet, at vi bruger FSC-certificeret træ som bærende element i vores møbelkonstruktioner. FSC er en global mærkningsordning, der har til hensigt at sikre naturen, såvel som de mennesker, der arbejder i og er afhængige af den. Du er eksempelvis sikret, at der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Syv tips til grønnere indretningsvalg

  1. Køb dine træmøbler med FSC certificering – for eksempel hos MAKE nordic.
  2. Gå efter produkter i genanvendte, CO2-neutrale eller Oeko-tex materialer.
  3. Få øjnene op for muligheder for upcycling af gamle møbler, i stedet for blot at købe nye.
  4. Vælg tidløse designs frem for trends, så dit møbel får en lang levetid.
  5. Hvis du bliver træt af et rums udseende, så prøv at omrokere en smule, før du udskifter møbler med nye.
  6. Hvis væggene trænger til lidt farve, eller du vælger at upcycle et møbel, så vælg bæredygtig maling, som er skånsomt for miljøet og indeklimaet.
  7. Tag et valg om LED-belysning, som holder i mange år og bruger mindre energi.

Read more

Indretning af spisestue

Spisestuen er et dagligt samlingspunkt. Her afholdes både de store middagsselskaber og de travle eller afslappede middage til hverdag. Det er her, de bedste samtaler ofte finder sted, og hvor fami...

Læs mere

Indretning af kvadratisk stue

her er den kvadratiske stue med til at skabe en helt særlig symmetri for netop de møbler. Her er det til gengæld størrelsen på stuen, der afgør, om du skal lave et afgrænset sofaområde i midten af...

Læs mere