Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Indretning af kvadratisk stue

her er den kvadratiske stue med til at skabe en helt særlig symmetri for netop de møbler.

Her er det til gengæld størrelsen på stuen, der afgør, om du skal lave et afgrænset sofaområde i midten af rummet, eller om stuen er så lille, at TV’et kan placeres ved den ene væg og sofaen ved den modsatte væg.

Indret din kvadratiske stue efter sofaen

  • Har du valgt en BASECAMP chaiselounge-sofa, kan du placere den centralt op ad væggen. Sofaens form passer som hånd i handske med det aflange TAMMI-sofabord og på væggen overfor, kan du placere et TV.
  • Er TV’et ikke et krav for dig, og er du mere til et hyggeligt loungeområde? Så kan du kombinere en BASECAMP three seater-sofa med to GOLIAT-lænestole for at danne et firkantet område i midten af rummet. Her vil et UMI-egetræssofabord binde møblerne sammen i midten – måske kombineret med et kvadratisk gulvtæppe.
  • En hjørnesofa fungerer altid godt i et kvadratisk rum, og her er vores BASECAMP corner-sofa et godt bud! Kombinér med en lænestol i den anden side for at skabe et afbalanceret område.
  • Er der tale om en lille kvadratisk stue, er det en god idé at holde indretningen helt minimalistisk. Vælg en lille sofa – f.eks. BASECAMP small open end – og supplér med et lille, rundt sofabord, så der fortsat er gulvplads.

Read more

Bæredygtig indretning

Bæredygtighed er et begreb, som vi alle har stiftet bekendtskab med de seneste år – og flere og flere forsøger at leve op til målet om en mere bæredygtig livsstil. Men hvordan forener man bæredygti...

Læs mere

Indretning af lille stue

Står du overfor indretningen af en mindre stue? Så er du måske allerede udfordret. Det kan nemlig været svært at se, hvordan man både får plads til alle møblerne og samtidig indbyder til både afsl...

Læs mere