Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Indretning af lille stue

Står du overfor indretningen af en mindre stue? Så er du måske allerede udfordret. Det kan nemlig været svært at se, hvordan man både får plads til alle møblerne og samtidig indbyder til både afslapning og festlige stunder, hvor venner og familie kan samles.

Udnyt pladsen på bedste vis

Den bedste løsning på at udnytte pladsen i en lille stue, er helt naturligt at skære ned på mængden af møbler. Overvej, hvad du i virkeligheden har brug for i stuen, og hvad der primært står og fylder. Har du virkelig brug for både sofa og lænestol, eller kan du undvære en af delene?

Med vores BASECAMP-sofa får du den ultimative frihed til at designe den sofastørrelse, som du har brug for. Egner din stue sig bedst til en hjørnesofa eller en diskret 2-personers med open end? Mulighederne er uendelige med en BASECAMP-sofa, som altid kan suppleres med ekstra moduler efter behov.

Mangler du flere siddepladser, kan du, i stedet for en lænestol, vælge vores UMI-bænk eller -skammel. Den fungerer som en diskret siddeplads i stuen, der harmonerer med den nordiske ånd.

Med siddepladser i stuen hører sig også et bord, hvor kaffekoppen kan stå, eller der kan nydes en let frokost. Hos MAKE nordic har vi sofaborde i forskellige former og størrelser, så du kan finde det bord, der passer bedst i din stue.

Read more

Indretning af kvadratisk stue

her er den kvadratiske stue med til at skabe en helt særlig symmetri for netop de møbler. Her er det til gengæld størrelsen på stuen, der afgør, om du skal lave et afgrænset sofaområde i midten af...

Læs mere

Indretning af stue

Stuen med de uendelige muligheder! Her er ikke kun tale om det rum, hvor du ofte byder gæster velkommen og indbyder til festlige sammenkomster, men også rummet, hvor du skal være i stand til at tr...

Læs mere