Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Indretning af stue

Stuen med de uendelige muligheder! Her er ikke kun tale om det rum, hvor du ofte byder gæster velkommen og indbyder til festlige sammenkomster, men også rummet, hvor du skal være i stand til at trække dig tilbage og skrue op for roen og hyggen. Uanset om du har en lille eller stor stue, og hvad dit ønske for rummet er, så kan du lade dig inspirere og inddrage møbler fra MAKE nordic i din bolig.

Få inspiration til møbler og indretning

Er du vild med arkitekttegnede og bæredygtige møbler i et krydsfelt mellem nordisk design og dansk kvalitet? Så kan du få en både smuk og æstetisk indretning med møbler fra MAKE nordic.

I en stue er der ikke nogle møbler, som skal være der. Dog er en sofa et populært valg, hvor der både er plads til at indtage eftermiddagskaffen med familien og nyde en god serie med benene oppe. Vores BASECAMP-modulsofa giver dig den ultimative frihed til selv at designe den sofa, du drømmer om. Du vælger selv størrelse, udformning og stof, og dermed kan du altså få en sofa, der matcher din stue perfekt.

De neutrale nuancer på sofaen kan kombineres på fineste vis med et af vores sofaborde i træ. Her kan kaffen og kagen stå, eller der kan spilles et spil kort, når I har gæster på besøg.

For ekstra siddepladser kan du supplere sofaen med en eller flere lænestole. Her danner træet en rød tråd med sofabordet, og der er ingen tvivl om, at det vil blive den foretrukne plads i stuen.  

Read more

Indretning af lille stue

Står du overfor indretningen af en mindre stue? Så er du måske allerede udfordret. Det kan nemlig været svært at se, hvordan man både får plads til alle møblerne og samtidig indbyder til både afsl...

Læs mere

Rengøring af møbler

Rengøring af møbler som reoler, borde og hylder er ofte en del af rengøringen. Overfladerne bliver støvede, og det er nemt at fjerne med sæbe og en klud. Men vi har ofte en tendens til at gl...

Læs mere