Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

#YESMAKENORDIC


#YesMAKEnordic

Vi elsker at se hvordan I bruger alle jeres MAKE nordic møbler i indretningen. Og vi vil altid gerne dele de fine billeder med vores følgere og kunder for at give mere inspiration til dem, som vi forhåbentligt også har kunne give inspiration til dig. Derfor spørger vi nogle gange om lov til at dele jeres inspirerende billeder på vores sociale kanaler, hvor vi selvfølgelig altid akkrediterer og linker til billedets ejer.

Når du bekræfter brugen af et foto med #yesmakenordic, accepterer du følgende vilkår og betingelser:

Du giver MAKE nordic tilladelse til at bruge alle billeder tagget #yesmakenordic på makenordic.com og på vores sociale kanaler. Aftalen er ikke-eksklusiv og royaltyfri.
MAKE nordic gør aldrig krav på ejerskab af billederne, men har alene retten til at bruge dem til markedsføringsformål på makenordic.com og tilhørende sociale kanaler.
Med #yesmakenordic markerer du dig enig i, at alle rettigheder til dine billeder stadig tilhører dig, at personer, der vises på dine fotos, er enige i dette, og at MAKE nordics brug af dine fotos ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder eller overtræder nogen gældende lovbestemmelser.

Vi ser frem til at dele dine fotos og din passion for design.

Med venlig hilsen
Camilla, MAKE nordic


Hjemme hos vores kunder

#yesmakenordic


Hjemme hos

Før / efter

Before

After