Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

UBÆNK inspiration

UBÆNK

En spa-oplevelse derhjemme

Den smukke UBÆNK blev designet i 2006 af Tom Stepp. Den oprindelige intention var, at det skulle være et wellness møbel til spa- og saunaområder. Derfor, hvis du ønsker en følelse af wellness i dit hjem, kan UBÆNK bruges i forbindelse med dine skønhedsrutiner og selvpleje. I dag er den dog lavet i træ, så undgå direkte kontakt med badevandet.

UBÆNK produceres i formspændt egetræsfinér fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763) i enten matlakeret naturligt eg eller sortmalet eg. Selvom bænken umiddelbart ser skrøbelig ud, er den bæredygtige finér et meget stærkt materiale, der faktisk kan holde til vægten af en fuldvoksen person. Når UBÆNKEN først bliver en del af dit hjem, kan du slet ikke se, hvordan du nogensinde har levet uden.

Smuk i mange år

UBÆNK har et stilrent og elegant udtryk, der passer perfekt ind i de fleste nordiske hjem. Den kan bruges i entréen, når du har brug for en siddeplads, i soveværelset eller dit walk in closet eller som en ekstra stol ved spisebordet. Derudover kan UBÆNK også nemt bruges som et bord ved sofaen eller ved siden af sengen.

UBÆNK er lavet af egetræsfinér med en vandbaseret matlak over. Det anvender vi, da det er med til at bevare et godt indeklima og samtidigt gør det muligt at undgå unødig belastning af miljøet. Med denne lak holder den sig smuk i flere år, uden behov for yderligere pleje. Skulle du spilde på møblet, så undgå at lade det ligge, da det kan trække ind og ødelægge overfladen. Bænken kan tørres af med en tør eller hårdt opvredet klud, uden brug af andre behandlinger.

Når du har haft din UBÆNK i længere tid, og den begynder at blive gammel og ridset, kan den slibes ned og behandles på ny.

En bæredygtig bænk

UBÆNK er lavet af egetræsfinér, som er lavet af træ fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763). Dette certifikat fortæller, at bænken er produceret med hensyntagen til skoven hvor det fældes, så der ikke fældes mere træ, end skoven selv kan reproducere. Også dyr- og planteliv bliver beskyttet, og de mennesker, der arbejder i skoven, får en ordentlig løn, er uddannede og arbejder med godt sikkerhedsudstyr.

FSC-certifikatet er den eneste globale mærkningsordning til træ, der har en bred opbakning fra organisationer som WWF, Greenpeace, Verdens Skove, sociale organisationer som BAT-kartellet og virksomheder verden over.

- Læs om vores FSC-certificering

Designeren - Tom Stepp

Tom Stepp er blandt de mest anerkendte designere, Danmark har, og har vundet flere priser for sit stærke og funktionelle håndværk.

Han er født i 1950, og har en lang række imponerende, praktiske uddannelser, som både bygningstekniker, bygningskonstruktør og arkitekt fra Kunstakademiet i København. Alle disse forskellige input har formet hans personlige udtryk, der bedst beskrives som moderne funktionalisme.

Med hans alsidig baggrund har Tom Stepp en solid platform at arbejde ud fra. Det giver ham unikke indsigter i, hvad der virker på praktisk plan. Man kan dermed også se, at møbeldesign fra Tom Stepp er varieret design, der “har begge ben på jorden”, men samtidig også udstråler en underspillet skønhed, som skandinavisk desing er så kendt for.

- Læs mere om Top Stepp