Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

A nordic way of living

Vi skaber æstetiske og bæredygtige møbler, der kan følge dig resten af livet

Hvorfor MAKE nordic?

For MAKE nordic er bæredygtighed grundstenen i alt forretningen bygger på. Alle møbler er ansvarligt produceret og certificeret, der sikrer et mindst muligt aftryk på vores jord. MAKE nordic giver også muligheden for Take Back løsninger og reparationer på udvalgte møbler i kollektionen. Og som et digitalt brand er MAKE nordic tilgængelig online kombineret med personlige oplevelser gennem tre showrooms og innovative funktioner som AR møbelvisualisering. Som en ejerledet virksomhed sikres det, at MAKE nordic's værdier som høj service, stor fleksibilitet, den bedste kvalitet og et positivt mindset afspejles i hele virksomhedens drift.

Ansvarlighed og certificerede materialer

Bæredygtighed ligger helt inde i DNA’et hos MAKE nordic. Vores møbeldesign handler om at indtænke respekt for eftertiden og ansvarlighed i produktionen.

Når det gælder MAKE nordics produkter, så kan du være forvisset om, at det er produceret i tæt samarbejde med danske og europæiske leverandører, der deler samme mission som os - vi vil skabe flere bæredygtige møbler. Det gør vi gennem brug af certificerede eller genanvendte materialer, en produktion i Danmark eller EU og gennem design der er skabt til at holde på tværs af årtier.


Træ fra FSC®-certificerede skove

Hos MAKE nordic er træ det bærende element i vores møbel-konstruktioner, og med det følger naturligvis et ansvar for at vælge træ fra ansvarligt skovbrug. Derfor er alt træ i kollektionen fra FSC®-certificerede skove. 

FSC® N002763

Det bæredygtige valg

Vælg ansvarligt 🌱

Certificeringer

  • Al træ i MAKE kollektionen kommer fra FSC®-certificerede skove.
  • Alle tekstiler og læder er certificeret med enten EU blomsten, Oeko-tex eller er lavet af genanvendte materialer.

- Læs mere

Take back

- Sælg os dine brugte møbler.

Vi køber dine brugte CORD stole og bænke tilbage uanset standen. Materialerne genbruges, og vi giver møblerne nyt liv. På den måde er du med til at minimere affald og forbruget af ressourcer.

- Læs mere

Reperation

Har du brug for reparation af din CORD stol eller bænk, kan den leveres på MAKE nordic’s lager, så vi giver den nyt liv. Du får din CORD byttet til en anden.

- Læs mereVi er ikke som de andre

Mere end bare et traditionelt møbelbrand

MAKE nordic er et nytænkende møbelbrand, der revolutionerer måden, møbler handles på. Som et digitalt brand tilbyder vi en unik købsoplevelse online, samtidig med at vores møbler kan opleves i vores showrooms. Vi kombinerer avanceret teknologi med personlig service for at hjælpe vores kunder med at finde de perfekte møbler til deres hjem. Ved at eliminere mellemled kan vi tilbyde høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at skabe et smukt og bæredygtigt hjem med MAKE nordic.


Et digitalt univers til dig

Avanceret teknologi og personlig service

Virtuel fremvisning

Book et gratis FaceTime møde med vores erfarne indretningsrådgivere, og få en virtuel fremvisning af vores showrooms imens du får hjælp til at finde lige dét, der passer aller bedst til dig og dine behov.

- Book et gratis FaceTime møde

Se møblerne i dit hjem

Vil du se møblerne i dit hjem før du bestiller? Som noget helt nyt kan du med vores AR teknologi placere møblerne i dit hjem, før du bestiller. På den måde kan du vælge lige den størrelse, farve og variant, der passer bedst til dine behov.

- Se hele kollektionen

Digital Åbning

Hos MAKE nordic holder vi faktisk åbent efter lukketid. Det lyder lidt sjovt, men det er faktisk muligt for os at åbne dørene til vores showrooms digitalt udenfor åbningstiden. På den måde kan vi let passe vores åbningstider efter dine behov.

- Se vores åbnignstideren ejerledet virksomhed

Bæredygtig vision

MAKE nordic er mere end et møbelbrand - det er en vision om bæredygtighed og innovation. Som ejerledet virksomhed er vores værdier kernen i alt, vi gør. Vi stræber efter at minimere miljøpåvirkningen gennem hele produktionsprocessen og tager ejerskab for at skabe produkter af højeste kvalitet. Vi er tæt forbundet med vores kunder og samfundet, lytter til feedback og kontinuerligt forbedrer os. MAKE nordic er ikke blot et brand, det er vores engagement i at skabe en positiv indvirkning på verden omkring os.