Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

TAMMI inspiration

TAMMI sofabord

ET HÅNDLAVET SOFABORD I MASSIVT EGETRÆ

TAMMI er et håndlavet sofabord af massivt egetræ fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763). Du får i TAMMI bordet et smukt møbeldesign af den prisvindende designduo Tolvanen. TAMMI er et solidt sofabord af massivt egetræ, som du kan have med dig i mange år frem. Det er derfor også et sofabord, som med tiden vil samle på mange minder, og som siden vil kunne gives videre til næste generation efter dig, hvis du passer godt på det. TAMMI er et perfekt sofabord til dig, som ønsker et alternativ til de lette sofaborde, der lidt for let skubbes rundt i stuen. TAMMI bordene får du i to forskellige højder, to forskellige bordpladestørrelser og to forskellige behandlinger. Bordets naturlige materialer og enkle design gør, at det passer perfekt ind i din nordiske indretning!

Materialer

Alle TAMMI borde håndlaves af massivt egetræ fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763). Det massive egetræ gør, at du får et solidt bord, som kan følge dig hele livet. Massiv eg er et levende og naturligt materiale, der påvirkes af stedet, hvor møblerne er placeret. Det betyder, at træet vil ændre sig i forhold til fugtighed, temperatur og lys i rummet. Du vælger helt selv om dit sofabord skal behandles med natur- eller hvidolie.Bæredygtighed

Når du vælger et TAMMI sofabord eller to, er du garanteret at der udelukkende et brugt FSC®-certificeret egetræ i processen. FSC er en mærkning, som gør at du med god samvittighed kan købe dit træmøbel. I skoven hvor træet kommer fra, fældes der nemlig ikke mere træ, end skoven selv kan nå at reproducere.

- Læs om FSC

Designeren - Studio Tolvanen

Studio Tolvanen blev grundlagt af parret Mika og Julie Tolvanen. Mika er en finsk designer, der startede sin egen virksomhed efter eksamen fra Royal College of Art i 2001. Julie er en amerikansk designer fra Oregon, der er uddannet fra Washington University og har siden arbejdet med træ i 10 år, før hun flyttede til Finland i år 2009 .

De mener, at godt design kommer fra funktion, fordi møblerne er der for at blive brugt, men samtidig mener de, at hvert produkt skal have sin egen individuelle karakter. Uanset hvor komplekst et produkt er med hensyn til funktioner, skal det ikke se kompliceret ud. De udfordrer sig selv ved at lave friske og smukke designs, der forklarer det selv, er forståeligt og roligt.

- Læs mere om Tolvanen