Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Tekstiler

Forskellige tekstiler

LÆR OM DE FORSKELLIGE STOFTYPER, OG FIND LIGE DEN, SOM PASSER HJEM TIL DIG

Hos MAKE nordic spiller bæredygtighed en stor rolle, når vi udvælger stoftyper til vores møbler. Den altafgørende ingrediens er miljøvenlige materialer, lækkert design, smukke farver og lang holdbarhed. Vi tilbyder flere forskellige tekstiltyper – her på siden kan du finde den tekstiltype, som passer bedst til dit behov.

Uld

Alle vores uldtekstiler er af høj kvalitet og er certificeret med Oeko-tex® eller EU-blomsten. Certificeringen er en garanti for, at tekstilerne ikke indeholder farlige kemikalier. Enkelte af uldtekstiler er ikke certificeret, men i stedet lavet af genanvendte materialer. Flere af uldtekstilerne er produceret af genanvendlige materialer, som er med at sikre en mere ansvarlig produktion.

Hvis du vælger en uldtekstil til dit møbel, så får du et naturligt materiale, som er utroligt slidstærkt.

Da der er tale om et naturmateriale, er det vigtigt at nævne, at nogle kan synes, at uld kan kradse lidt. Hvis du er i tvivl om uld kunne være noget for dig, kan du gratis bestille stofprøver, så du finder det rette tekstil til netop dit møbel. 


Polyester

Alle vores polyester tekstiler er af høj kvalitet og Oeko-tex®-certificeret, hvilket er en garanti for, at tekstilerne ikke indeholder farlige kemikalier. Nogle af polyestertekstilerne er produceret af genanvendlige materialer, som er med at sikre en mere ansvarlig produktion.

Polyester er et behageligt materiale, der ikke kradser. Det er slidstærkt og let at vedligeholde. Polyester er et syntetisk materiale, hvis gode styrke gør den attraktiv at anvende alene eller i blanding med andre fibre i tekstilproduktion.

Se alle vores tekstilerSe hvordan du vedligeholder dine møbler

Er du stadig i tvivl?

Er du fortsat i tvivl om hvilken tekstiltype, der er den rigtige til dit næste møbel? Så tilbyder vi at sende stofprøver helt gratis hjem til dig. For os er det vigtigt, at du får det helt rette møbel - det giver nemlig dit møbel de bedste forudsætninger for et langt og lykkeligt liv.

Bestil gratis stofprøver