Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Inspiration til din spisestue

Spisestuen

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Hos MAKE nordic finder du arkitekttegnede møbler fremstillet i FSC®-certificeret egetræ til din spisestue. Kombinationen af de certificerede kvalitetsmaterialer og det tidløse design gør, at vores møbler kan gå i arv til generationer. Alle møbler til spisestuen håndlaves i Danmark eller Eu.

HOLMEN bordet

HOLMEN bordet er det perfekte spisebord til din spisestue. Bordene kan fåes med en rektangulær og rund bordplade i et hav af forskellige størrelser. HOLMEN bordet håndlaves i massiv egetræ fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763) af dygtige møbelsnedkere i Nordjylland i Danmark.

Til alle vores HOLMEN borde kan man købe tillægsplader, på den måde kan bordet også rumme den helt store familie til fødselsdage, juleaften eller andre store begivenheder.

Ønsker du en anden størrelse end vores standardmål, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi også laver HOLMEN borde med specialmål på bestilling.

OPLEV HOLMEN

SOLDATEN spisebordsstol

SOLDATEN spisebordsstol var oprindeligt designet tilbage i 1951 af den anerkendte danske designer Poul M. Volther.

Spisebordsstolen SOLDATEN er en bæredygtig stol, som er håndlavet i massiv egetræ, som stammer fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763). Sædet er polsteret for at sikre optimal siddekomfort. Du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige stof eller læder varianter fra Kvadrat, Gabriel og Sørensen Læder.

OPLEV SOLDATEN

J111 spisebordsstol

J111 stolen blev designet af Poul M. Volther i 1971. Stolen havde en meget speciel plads i designerens hjerte, da han vandt en møbelpris for det smukke design.

Stolen J111 er til dig, der elsker dansk håndværk. Og til dig, der gerne vil forene tidløst design med optimal siddekomfort.

MAKE nordic’s relancerede version af Volthers J111 er lavet i massivt egetræ, som er træ fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763) med en naturlig, mat lak eller en sort lak.

OPLEV J111

CORDYARD serien

Med stor respekt for de danske designtraditioner har Esben Pilgaard Jørgensen designet den ikoniske serie, CORDYARD.

Serien af stole og en bænk er skabt med baggrund i designerens fascination af stål, og mulighederne for at kombinere funktionalitet med klassisk papirflet. Den nye måde at kombinere materialerne på, giver stolen et tidløst udtryk med et moderne twist og et design med både kant og holdning.

Som en del af serien er dog også de to stole med et stel af massivt egetræ, naturligvis fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763). En tidløs stol med fantastisk siddekomfort - en ægte klassiker.

OPLEV CORDYARD