Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Samarbejder

Nye samarbejder

Vi er altid på udkig efter nye spændende samarbejder og ambassadører for MAKE nordic.

Vores engagement i at fremme bæredygtige møbler er dybt forankret, og vi søger konstant muligheder for at dele dette budskab med verden. Vi er derfor begejstrede for at samarbejde med andre virksomheder og influenter, der deler vores passion. Hvis du eller dit brand repræsenterer et æstetisk, skandinavisk og minimalistisk univers, som vi mener ville harmonisere smukt med vores produkter, så ræk endelig ud til os.

Kan du se dig selv som

Ny ambassadør?

Hos MAKE nordic samarbejder vi løbende med profiler på sociale medier, som matcher vores virksomhed. Vores samarbejder er altid længerevarende og de personer vi arbejder sammen med anser vi som vores ambassadører. Så hvis vi skal arbejde sammen, er det derfor vigtigt, at MAKE nordic føles helt rigtigt for dig, helt ned i maven.

Vi er primært interesseret i dig, der har stort fokus på bolig og indretning, men hvis du har en spændende vinkel, der kan være relevant, så hold dig endelig ikke tilbage. Du er meget velkommen til at sende en mail til Anna på anna@makenordic.com med statistikken bag din profil, samt hvilket slags samarbejde du forestiller dig.

Kontakt Anna nu
Er du en passioneret

Fotograf / stylist

Hos MAKE nordic arbejder vi sammen med mange forskellige typer af fotografer og stylister. Nogle arbejder med fotoopgaver, imens andre arbejder som ambassadører på sociale medier.

Kan du se dig selv i rollen som fotograf eller stylist - eller måske begge dele - for MAKE nordic, hvad enten du arbejder som professionel fotograf eller kun med sociale medier, så kontakt endelig Anna.

Kontakt Anna nu
Vi er altid åbne for

Nye inputs

Sidder du med en god idé til en anderledes og ny måde at samarbejde på, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid åbne for at indgå i nye og spændende samarbejdsformer.

Social media manager

Anna Ø. Jakobsen