Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

PRIMETIME inspiration

PRIMETIME lænestol

TIL DE BEDSTE ØJEBLIKKE

PRIMETIME lænestolen er i sandheden skabt til de bedste øjeblikke. Den kom til verden efter designeren, Tom Stepp, blev far til en lille pige. Han skulle bruge et sted, hvor han kunne sidde og nyde en hyggestund sidst på dagen med sin datter. Han tegnede derfor PRIMETIME lænestolen, med plads til to. Her er der også plads til at finde fordybelse og nærvær med dine børn, eller forsvinde helt ind i bøgernes verden. Perfekt egnet til den bedste tid på dagen.

Møblet blev tidligere solgt af Fredericia Furniture, men er nu overtaget af MAKE nordic. PRIMETIME lænestolen er blevet optimeret, så fortidens tidsløse udtryk møder fremtidens komfort.

MATERIALER DER HOLDER

HELE LIVET

Materialer

PRIMETIME lænestolen kan tilpasses, så den passer perfekt ind i netop dit hjem.

FSC-certificeret egetræ

Træet, vi anvender til PRIMETIME lænestolen, kommer fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763), og du har mulighed for at vælge mellem matlakeret- eller sortlakeret egetræsfiner. Lakken er vandbaseret for at bevare et godt indeklima og undgå unødig belastning af miljøet. Lakken har et mat finish og hjælper med at holde dine møbler smukke i mange år, uden behov for ekstra pleje. Fjern gerne spildt væske hurtigst muligt med en tør eller hårdt opvredet klud, da det ellers kan gå ind og ødelægge overfladen.

Drejefod flere varianter

PRIMETIME lænestolens drejefod fås i både børstet- og sortmalet stål.

Hynder der omfavner dig

De bløde hynder i PRIMETIME lænestolen er fyldt dun og imens sædet har en kerne af koldskum. De kan betrækkes med flere forskellige tekstiler eller læder. Ønsker du andre tekstiler eller farver end det vi har tilgængeligt på hjemmesiden, så kontakt os endelig.

Se alle tekstiler og farver

Inspiration til din stue

Shop the look

NY FAST LAV PRISNEDSAT PRIMETIME - Lænestol, Børstet stål
PRIMETIME
Lænestol, Børstet stål
Tom Stepp
NY FAST LAV PRISNEDSAT PRIMETIME - Lænestol med skammel, Børstet stål
PRIMETIME
Lænestol med skammel, Børstet stål
Tom Stepp
NY FAST LAV PRISNEDSAT PRIMETIME - Lænestol, Børstet stål
PRIMETIME
Lænestol, Børstet stål
Tom Stepp
NY FAST LAV PRISNEDSAT PRIMETIME - Lænestol med skammel, Børstet stål
PRIMETIME
Lænestol med skammel, Børstet stål
Tom Stepp
Vis produkt

Bæredygtighed

Ligesom flere af vores møbler, så er PRIMETIME lænestolen også fremstillet af træ fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763). Dette giver dig en sikkerhed for, at der ikke fældes flere træer end skoven kan nå at reproducere, og at de mennesker der arbejder i skoven, samt at dyrene bliver respekteret undervejs i processen.

Alle de møbeltekstiler du kan vælge hos os er certificeret med enten Svanemærket, EU-blomsten eller Oeko-tex eller er lavet af genvendte materialer. Det er af hensyn til både miljøet og din sundhed. De bløde hynder har en fast kerne koldskum og et blødt dunlag.

Designeren - Tom Stepp

Tom Stepp er blandt de mest anerkendte designere Danmark har, og har vundet flere priser for sit stærke og funktionelle håndværk.

Han er født i 1950, og har en lang række imponerende, praktiske uddannelser, som både bygningstekniker, bygningskonstruktør og arkitekt fra Kunstakademiet i København. Alle disse forskellige input har formet hans personlige udtryk, der bedst beskrives som moderne funktionalisme.

Med sin alsidige baggrund har Tom Stepp en solid platform at arbejde ud fra. Det giver ham unikke indsigter i, hvad der virker på praktisk plan. Man kan dermed også se, at møbeldesign fra Tom Stepp er varieret design, der “har begge ben på jorden”, men samtidig også udstråler en underspillet skønhed, som skandinavisk design er kendt for.

- Læs mere om Tom Stepp

Din personlige lænestol

Du vælger helt selv hvordan din lænestol skal se ud. Du får bl.a. et stort udvalg af tekstiler og farver at vælge mellem, når du designer din PRIMETIME lænestol. Hvordan skal DIN stol se ud?