Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

HOLMEN inspiration

DIT KLASSISKE SPISEBORD

HOLMEN spisebord

Ønsker du et spisebord med et tidsløst design som håndlaves i Danmark af kvalitetsmaterialer? Så er HOLMEN spisebordene lige noget for dig. Spisebordet har gennemgående, massive egetræsstave med smukke aftegninger af træets årer. HOLMEN spisebordene håndlaves i Danmark af massivt egetræ, som stammer fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763). Designet er enkelt og tidløst, og spisebordet passer til de fleste stole. Perfekt til dit nordiske hjem, hvor kvalitet og design spiller en afgørende rolle.

Det elegante HOLMEN spisebord passer ind i langt de fleste rum. Serien af HOLMEN spiseborde kommer i flere størrelser. Ønsker du en anden størrelse end de viste, er du meget velkommen til at kontakte os, da vi også laver HOLMEN bordet med specialmål på bestilling.

round dining table, oak white oil
Hvilken størrelse?

4 vigtige valg

4 vigtige ting du skal tage stillings til når du vælger nyt spisebord:

 • STØRRELSEN PÅ BORDETS STEL
  Hvor meget plads har du brug for mellem bordbenene?
 • BORDPLADENS STØRRELSE
  Hvor meget plads har du brug for rundt om bordet – og hvad har du plads til derhjemme?
 • BEHANDLING
  Hvilken farve oliebehandling skal dit bord have?
 • TILLÆGSPLADER
  Hvor mange tillægsplader har du brug for, når hele familien skal samles?
SE MERE

Du kan vælge mellem 4 forskellige størrelser af stel; lille rundt bord, stort rundt bord, lille rektangulært bord og stort rektangulært bord. Om du skal vælge et lille rektangulært bord eller et stort rektangulært bord afhænger af, hvilken størrelse du ønsker at stellet under bordet skal have. Ved det lille stel er der plads til 2 stole på langsiden, imens der ved det store stel er plads til 3.

Når du har valgt hvilken af de 4 størrelser af stel du ønsker, kan du vælge mellem et hav af størrelser til bordpladen. Det er altså muligt at finde at finde et bord der passer lige hjem til dig og dine behov. Herefter vælger du farve olie du ønsker på dit bord. Dette valg kan du altid ændre på et senere tidspunkt, uanset om du ændre mening om 2 måneder, 2 år eller 10 år. Du kan nemlig altid slibe bordet ned, og give det en ny behandling med lige den farve du ønsker.

Til sidst skal du tage stilling til, hvor mange tillægsplader du har brug for. I hverdagen vil du oftest ikke have brug for nogle, men til jul, fødselsdage eller andre festlige lejligheder når hele familien samles, vil sagen være en anden. Vi anbefaler altid at købe 2 tillægsplader, da vores erfaring er, at de kunder som vælger denne løsning bliver gladest for deres valg. De fleste der vælger 0 eller 1 tillægsplade, vender tilbage igen på et senere tidspunkt fordi de har fortrudt.

Ønsker du en anden størrelse end dem du kan se på hjemmesiden, må du ikke tøve med at kontakte os. Alt kan lade sig gøre (næsten), og vi hjælper hellere end gerne med at finde det helt rigtige bord til dit hjem.


Bæredygtighed

Når du vælger et HOLMEN spisebord, støtter du op om møbler fremstillet i bæredygtige materialer. Træet, vores HOLMEN spiseborde håndlaves af, stammer fra FSC®-certificerede skove (FSC® N002763). Dette betyder, at der ikke bliver fældet mere træ, end skovene kan nå at reproducere, samt at dyr og planteliv bliver beskyttet, og de, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

- Læs om FSC-certificeringen

Olie og tillægsplader

Du kan vælge HOLMEN spisebordet i egetræ med enten hvid eller klar olie. Vi laver gerne specialordre, så har du andre ønsker til overfladebehandlingen, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Derudover har du altid mulighed for at tilkøbe tillægsplader, når du køber et HOLMEN spisebord. Tillægspladerne gør spisebordet 45 cm længere ved det rektangulære bord og 50 cm ved det runde, så der er plads til ekstra gæster.

HOLMEN spisebord

Håndlavet i Nordjylland

Sådan passer du på dit bord

Spisebordene i massivt egetræ er oliebehandlede. De kommer som standard i en lys olie eller en klar olie, der passer til de fleste hjem. Vi anbefaler, at du oliebehandler dit nye spisebord, i løbet af den første måned efter du modtager det. Frekvensen af oliebehandlingen i løbet af året afhænger af brugen af bordet. Bruges det meget, skal det behandles oftere. Ønskes en meget glat og vandafvisende overflade, skal spisebordet behandles med olie flere gange i løbet af den første måned. Ønskes en mere naturlig overflade, skal bordet ikke behandles mere end et par gange årligt.