Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Hjælp og inspirationtil dine nye møbler


Hjælp og inspirationtil dine nye møbler

Selvom vores møbelkollektion kun sælges online, er der heldigvis mange måder du kan få hjælp og rådgivning til din indretning. Uanset om det er på afstand via telefon, mail eller FaceTime, eller i et af vores showrooms, sørger vi for at du altid får personlig rådgivning. Vi har på den måde sørget for, at du trygt kan handle på makenordic.com. Læs mere om de forskellige muligheder nedenfor.


Besøg vores showroom

Når du besøger vores showrooms træder du indenfor i et univers af håndlavede arkitekttegnede møbler. Du vil ikke være i tvivl om at MAKE nordics hjerte banker for bæredygtighed. Vi byder dig derfor indenfor i et roligt univers med fokus på den skandinaviske natur.

Ønsker du at opleve møblerne i et af vores showrooms, kan du besøge os i både København, Århus eller Esbjerg.

Find vores showrooms

Book et online møde

Har du ikke mulighed for at besøge et af vores showrooms, men har stadig brug for at se din sofa, spisebord eller et andet møbel inden du køber det?

Så kan du booke et FaceTime møde med en af vores erfarende medarbejdere. Du vil få en virtuel fremvisning samtidig med at vi hjælpe og guider dig hele vejen igennem. Intet spørgsmål er for stort eller for småt. Du vil opleve det næsten som at være i vores showroom selv.

Book et møde

Online chat

På vores hjemmeside finder du som noget nyt en online chat – det er vores nye chatbot. Det er noget helt nyt, som vi er ved at bygge op. Den lærer i takt med at spørgsmålene kommer ind, så den bliver klogere hver dag. Men fordi den stadig er så ny, så kan den nok ikke svare på alle dine spørgsmål endnu.

Så prøv den meget gerne af, og hvis ikke den kan svare dig, så står vores medarbejdere fra kundeservice heldigvis altid klar til er hjælpe!

Kontakt os

Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du bestiller hos os. Vi tilbyder derfor altid personlig hjælp og rådgivning, så du kan få svar på alle de spørgsmål du måtte have. Lige fra materialevalg til farver til sammensætning.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os, både på telefon og e-mail. Og det er helt op til dig, hvordan du ønsker at kontakte os.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at både ringe og skrive til os.

- Send en e-mail nu- Ring nu