Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

3 grunde til at vælge et rundt spisebord

1. LÆGGER OP TIL SOCIALT SAMVÆR

Der er ikke noget værre end at havne i den kedelige ende af bordet ved et middagsselskab. Ved at vælge et rundt spisebord sørger du for, at ingen sidder for bordenden eller er afskåret fra selskabet i hver sin ende. Det bliver oplagt for dine gæster at snakke med alle i selskabet, da alle er langt mere inkluderet og ubesværet kan deltage i middagssamtalen.

Det er dermed det bedre sociale valg, frem for et aflangt bord, hvor gæsterne ofte bliver delt op i grupper. Med et rundt bord havner du altid midt i de festlige stunder, uanset hvor du sætter dig.

2. GIVER MERE ORGANISK UDTRYK

Et rundt spisebord kan let bidrage med en organisk kontrast til de mere lige og stringente linjer, der ellers er i din indretning. Du kan derfor se på det runde spisebord som en yderst funktionel skulptur, der samler og understøtter din personlige stil og indretning, ved hjælp af bare et enkelt møbel.

3. INKLUDERER FLERE MENNESKER

Hvor et klassisk, rektangulært spisebord kan virke restriktivt med sin kantede form, både i forhold til placering af dine gæster og indretningen af din spisestue, giver et rundt spisebord dig mulighed for at få plads til flere omkring bordet. Det gør det til et mere dynamisk møbel end et aflangt spisebord.

Mange af os har tendens til at indrette os med mange ”kanter” i form af skabe, reoler og sofaer med hjørner. Her kan et spisebord uden kanter være forfriskende og løsne lidt op.