Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Bouclé sofa

En stilfuld bouclé sofa

Drømmer du om en blød bouclé sofa? Så har vi fundet det helt rigtige stof til dig! Bouclé er et af de helt store trends indenfor indretning og livsstil i år. Bouclé giver dit hjem et både elegant og hyggeligt udtryk. Det lækre og bløde bouclé-stof bryder med de rene og lige linjer i den nordiske indretning, og giver din indretning kant. 

Du kan nu få BASECAMP modulsofaen i to forskellige bouclé-stoftyper; Nature Bouclé og Crush Bouclé. Den helt store forskel på de to stoftyper er, kompositionen af stoffet. Nature Bouclé består af en blanding af naturlige materialer som bomuld og uld, og noget syntetisk som bl.a. akryl. Crush Bouclé består der i mod kun af syntetisk materiale, hvilket betyder at der ikke er den samme elasticitet i stoffet, som ved Nature Bouclé. 

Du vil derfor opleve små folder i stoffet på din Crush Bouclé sofa, som du ikke vil opleve på din sofa af Nature Bouclé. Stoffet på din Nature Bouclé sofa vil pga. sin elasticitet derfor også sidde helt stramt på sofaen i mange år frem.

BASECAMP modulsofa i Nature Bouclé

Siddekomfort

Bouclé stoffets elastisitet gør at det sidder flot på BASECAMP sofaens moduler i mange år, og giver samtidig en fantastisk siddekomfort.

Modulsofaens bund laves af en FSC®-certificeret træramme, som har indbyggede fjedre for optimal siddekomfort. Ud over rammen består BASECAMP sofaen også af flere lag koldskum i høj kvalitet, som laves uden unødvendige kemikalier og giftstoffer.

Flere farver

Denne bouclé-stoftype fås i flere forskellige farver. Du kan se de 3 af dem på vores hjemmeside her, og mange flere hvis du besøger vores showrooms. Stoffet består af 45% bomuld, 15% uld, 13% akryl, 19% viscose og 8% polyamid.

Og drømmer du om en helt lys sofa? Så kan du også få din sofa i dette lækre cremefarvede bouclé tekstil. Ønsker du at undgå at eventuelle pletter sætter sig fast, har du, som med alle andre stoftyper, altid mulighed for at imprægnere din sofa.


BASECAMP modulsofai Crush Bouclé

Bouclé stoffets bløde overflade giver sofaen en fantastisk siddekomfort.

Modulsofaens bund laves af en FSC®-certificeret træramme, som har indbyggede fjedre for optimal siddekomfort. Ud over rammen består BASECAMP sofaen også af flere lag koldskum i høj kvalitet, som laves uden unødvendige kemikalier og giftstoffer.

Denne bouclé-stoftype fås i en fantastisk beige farve. Stoffet består af 96% polyester og 4% polyamid.


Sofa i bouclé-møbelstof

Bouclé er et oplagt valg, hvis du ønsker at bløde indretningen en smule op. Den nordiske stil, som mange holder så meget af, kan sagtens bære en sofa i det bløde stof, som giver rummet lidt ekstra kant. Her kan du læne dig tilbage i behagelige omgivelser, som står i fin kontrast til skarpe kanter og rene linjer.

Når du vælger bouclé, vælger du et tekstil, hvor tykt garn med ru, men bløde ujævnheder samles i små løkker. Det sker under vævningen og bliver altså til det, som vi kender som bouclé – den hyggelige og bamselignende overflade. Og selvom der tales om ujævnheder, så får du ikke en sofa, der kradser! 

Bring naturen ind i stuen

Ikke nok med at bouclé er en af tidens helt store trends, så giver det også rig mulighed for at bringe naturen ind i hjemmet. I bouclé-stoffet er det strukturen og de autentiske farver, der er med til at lede tankerne hen på naturen.

Hos MAKE nordic kan du vælge vores modulsofaer i det populære bouclé-stof. Tekstilet kan imprægneres, før du tager det i brug, så det bliver mere modstandsdygtigt. Skulle der alligevel komme pletter på, kan du læse vores pletfjerningsguide.

Der er ingen tvivl om, at en bouclé-sofa vil klæde dit hjem på fineste vis, og hos os finder du flere gode bud på den perfekte sofa. Gå på opdagelse og find den sofa, der skal danne rammerne for afslapning, sjove samtaler og godt samvær i dit hjem.

Hvordan bestiller jeg?

Har du brug for hjælp til at finde ud af om bouclé er det rigtige valg for dig, til at bestille en sofa i bouclé, til at sammensætte de helt rigtige moduler eller andet, så send en mail til Lise på info@makenordic.com eller ring på tlf. +45 2910 3800

Du finder alle vores modulsofaer her

Stofprøver

Stofprøverne kan allerede nu bestilles her på hjemmesiden. Du kan bestille 4 gratis stofprøver, så hvis du er i tvivl, kan du se de forskellige stoftyper hjemme hos dig selv.

Bestil stofprøver