Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Bestillingsproces


Bestilling af et sofabord

NÅR DU HAR BESTILT ET SOFABORD

Herunder kan du læse mere om hvad der sker, når du har lagt din bestilling på dit nye bord, og hvordan modtager, samler og plejer det. Pleje og vedligehold er vigtigt, hvis du vil have glæde af dit nye bord i mange år frem.

Her kan du læse trin for trin, hvad der sker når du bestiller dit nye sofabord hos MAKE nordic:


1. Din bestilling modtages:

Når du bestiller dit nye bord hos os, reserverer vi beløbet for din bestilling på din konto. Pengene trækkes altså ikke med det samme, og bliver først trukket når dit bord er klar til at blive sendt afsted til dig.

2. Ordrebekræftelse:

Kort efter du har gennemført købet af dit nye bord vil du modtage en ordrebekræftelse i din indbakke. Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse. Det er altid en god idé at kigge denne igennem, for at sikre dig, at alt er som det skal være. Kontakt os hurtigst muligt, hvis du har spørgsmål eller ændringer til din ordre.

3. Leveringsdato:

Når dit nye bord er klar til levering, vil vi kontakte dig for at aftale en dato for levering. Det vil ske ca. en uge før mulig levering.


4. modtagelse

Du vil blive kontaktet ca. 1/2 time før levering af vores fragtfirma.

Når dit nye bord er leveret på den aftalte leveringsdato, bliver bordet leveret til nærmeste kantsten. Vi anbefaler derfor, at I er to personer til at modtage bordet så I selv kan bære det ind.

Hvis du har valgt vores indleveringsservice, bliver bordet leveret til hjemmets nærmeste rum. Det er vigtigt at opgang/entre/gang er ryddet, så det er muligt at komme forbi.

Bemærk også, at chaufføren af sikkerhedsmæssige årsager ikke må tage sine sko af under leveringen. Det er derfor en god idé at forberede sig med et underlag til sarte gulve.

5. samling og emballage

Da vores borde er indpakket i pap, for at passe godt på miljøet, er det derfor vigtigt at affaldet sorteres korrekt.

6. Pleje og vedligehold

Pleje og vedligeholdelse er vigtigt for at dit nye bord får en lang levetid. Se hvordan du plejer og vedligeholder dit nye bord HER.