Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Bestillingsproces


Bestilling af lænestol

NÅR DU HAR BESTILT DIN LÆNESTOL

Herunder kan du læse mere om hvad der sker, når du har bestilt din nye lænestol, og hvordan du bedst modtager og plejer den. Pleje og vedligehold er vigtigt, hvis du vil have glæde af lænestolen i mange år frem.

Læs trin for trin, hvad der sker når du bestiller din nye lænestol hos MAKE nordic:


1. Din bestilling modtages:

Når du bestiller din nye lænestol hos os, reserverer vi beløbet for din bestilling på din konto. Pengene trækkes altså ikke med det samme, og bliver først trukket når dit bord er klar til at blive sendt afsted til dig.

2. Ordrebekræftelse:

Kort efter du har gennemført købet af din nye lænestol vil du modtage en ordrebekræftelse i din indbakke. Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse. Det er altid en god idé at kigge denne igennem, for at sikre dig, at alt er som det skal være. Kontakt os hurtigst muligt, hvis du har spørgsmål eller ændringer til din ordre.

3. Leveringsdato:

Når din nye lænestol er klar til levering, vil vi kontakte dig for at aftale en dato for levering. Det vil ske ca. en uge før mulig levering.


4. modtagelse

Cirka 1/2 time før levering vil du blive kontaktet af vores fragtfirma.

Når din nye lænestol er leveret på den aftalte leveringsdato, bliver stolen leveret til nærmeste kantsten. Vi anbefaler derfor, at I er to personer til at modtage lænestolen så I selv kan bære den ind.

Hvis du har valgt vores indleveringsservice, bliver stolen leveret til hjemmets nærmeste rum. Det er vigtigt at opgang/entre/gang er ryddet, så det er muligt at komme forbi.

Bemærk også, at chaufføren af sikkerhedsmæssige årsager ikke må tage sine sko af under leveringen. Det er derfor en god idé at forberede sig med et underlag til sarte gulve.

5. samling og emballage

Da vores lænestole er indpakket i pap, for at passe godt på miljøet, er det derfor vigtigt at affaldet sorteres korrekt.

6. pleje og vedligehold

Pleje og vedligeholdelse er vigtigt for at din nye lænestol får en lang levetid. Se hvordan du plejer og vedligeholder din nye stol HER.