Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

Den beige sofa

Skandinavisk design og indretning kendetegnes ofte ved brug af ét ord; minimalisme. I Norden er vi kendt rundt om i verden for vores indretningsstil, som ofte består af lyse farver, naturmaterialer, klassiske designmøbler og simple løsninger.

Beige sofa i stuen

Stuen er hjemmets samlingspunkt, hvor familien slapper af efter en lang arbejdsdag eller nyder weekenden med en god film. Det  er også her, du kan udtrykke din personlige stil, og hvor nye og gamle venner inviteres ind i din verden. 

Sofaen er husets hjerte og ofte et udgangspunkt for resten af indretningen. De seneste par år har de lyse sofaer i varme nuancer fået stor opmærksomhed, da de naturlige nuancer er med til at bringe varme og liv i stuen, uden brugen af de stærke og spraglede farver. 

 

Den beige sofa komplimenterer alle aspekter af skandinavisk indretning. Naturen er nemlig en stor del af den nordiske stil, som ses ved den hyppige brug af møbler i naturmaterialer som egetræ, hørflet, uldpolstring. Den beige nuance går hånd i hånd med naturlige materialer, og giver rummet en varme og lys. 

Udover møblerne, er brugen af et tekstil, som eksempelvis uld og hør, også med til at fremme natur-følelsen i rummet, hvor også de levende stearinlys eller pejsen, som mange skandinavere gerne har, ligeledes bidrager til en hyggelig stemning. Hygge er nemlig et essentielt emne for især danskere.

Drømmer du om en beige sofa til dit hjem, så kan BASECAMP sofaen fås i mange smukke beige nuancer, uanset om du er til uld, stof eller fløjl. Derudover er BASECAMP en sofa med et enkelt og smukt udtryk, som opfylder alle kravene om komfort og udtryk for at kunne passe ind dit skandinaviske hjem.

Der er derfor heller ingen tvivl om at ‘natur’ også er et nøgleord i den nordiske indretningsstil. Og en beigefarvet sofa kan på den måde være en nem kilde til en naturlighed og varme i stuen. Sofaen er som regel et stort møbel som vil få en central plads i hjemmet, og dermed betyde meget for resten af udtrykket. Den beige farve er let at sammensætte med træmøbler og andre naturmaterialer, men kan også sagtens bruges i et rum med mere kolde farvetoner som grå eller blå, hvor den blot vil stå i kontrast til de koldere farvenuancer og skabe et mere naturligt lys og samtidig give varme til et ellers køligt rum.