Spring til indhold

Kurv

Din indkøbskurv er tom

ARKITEKTTEGNEDE MØBLER I BÆREDYGTIGT DESIGN

HVAD BETYDER BÆREDYGTIGT DESIGN?

For os er et møbel bæredygtigt, hvis det har en lang levetid. Fremstilles dit møbel i Danmark af bæredygtige materialer, som hos MAKE nordic, er det et ekstra plus. Når du investerer i et smukt møbel, har du jo lyst til at have det i dit hjem i mange år, så det skal være langtidsholdbart. Godt design er også bæredygtigt design. Et møbel der måske går i arv på tværs af generationer, og det kan et møbel i enkelt design, der fremstilles i kvalitetsmaterialer.

VORES VISION

Visionen med MAKE nordic er, at designe arkitekttegnede møbler i en høj kvalitet af bæredygtige materialer. Den gode kvalitet og de bæredygtige designs har været altoverskyggende ledestjerner da vi startede virksomheden, og det er stadig omdrejningspunktet for brandet og møbelkollektionen. I bund og grund handler det om at lave smukke møbler, i god kvalitet og i bæredygtigt design, så de kan holde i mange år. På den måde, designer vi tidløse møbler, der er med til at skabe historierne i en familie – på tværs af generationer.

BÆREDYGTIGE MATERIALER

Alle træmøblerne hos MAKE nordic håndlaves i FSC-certificeret træ. En J111 stol i egetræ udleder ca. lige så meget CO2 som en stor bøf, men stolen er i dit hjem i mange år, og den går måske i arv til den næste generation. En bøf er væk efter et kort måltid.

LINE OLESEN UDTALER:

”Hjemme hos os, indretter vi os med smukke ting, der ofte har en god historie. Vi har naturligvis mange MAKE nordic møbler, men flere af møblerne går også længere tilbage, fordi de er smukke og rummer betydningsfulde historier fra vores liv. Spisebordet er ældre end mig. Det investerede mine forældre i, før jeg blev født, og det solide egetræsbord har fulgt mig livet igennem. Det flyttede med, da jeg skabte mit første hjem og en familie med skønne 2 børn. Spisebordet har været igennem en skilsmisse, og står i dag i vores dejlige sammenbragte hjem i Gormsgade. Bordet rummer så mange vidunderlige minder fra mine børns første måltider, til familiesammenkomster og tilbage til min første fest som teenager. Spisebordet er blevet udsat for lidt af hvert, og det er lige netop derfor, at jeg holder så meget af det. Historierne og patinaen gør det bare endnu smukkere. Og det er bæredygtigt design. Det er lige netop den følelse og den drøm, jeg gerne vil skabe og give videre med Holmen bordet fra MAKE nordic. Et smukt design i bæredygtigt egetræ, der kan holde resten af livet – måske for evigt.”

BÆREDYGTIGT DESIGN

Hos MAKE nordic er udgangspunktet kompromisløs kærlighed til arkitekttegnede møbler og bæredygtigt design. For os er godt design også bæredygtigt design. Vi gør os umage med at skabe møbelkollektionen, der håndlaves i krydsfeltet mellem nordisk design og dansk kvalitet.

Read more

Hvordan fjerner man pletter fra en sofa?

En sofa er til for, at hele familien kan slappe af, nyde en god kop kaffe eller et glas vin en lørdag aften. Men i takt med, at din sofa følger livets gang, kan du uheldigvis spilde en tår rødvin,...

Læs mere